Nieuws

Garnier Miracle skin cream - voor een perfect uitziende huid met fijne ingrediënten

Een tijdje geleden kreeg ik van de PR dame van Garnier een tube creme, die nog niet in de officiële verpakking zat, maar ik echt moest proberen volgens haar. Zij had nog nooit zoiets gezien en geprobeerd, ze was extreem enthousiast! Nu zijn PR dames dat wel vaker over "hun" producten, maar in dit geval was haar enthousiasme terecht, want hoe vaak vind je nu een product dat echt doet wat het belooft? Dat product is de Garnier Miracle Skin cream, een creme die je binnen een paar seconden een perfecte huid geeft en dat voor een prima prijs! Lees je even mee en kijk vooral naar de foto's....

Garnier Miracle skin cream is een creme die je het beste kunt omschrijven als een verzorgende anti-aging dagcreme met wat extra's zoals een lichte kleurcorrectie van de huid en een stralende, niet glimmende finish. Het is zeker geen foundation, daar is de dekking echt niet voldoende voor, ook een BB cream is naar mijn idee (over het algemeen) net iets meer make-up dan dit product. Toch zijn er ook BB creams die niet al te dekkend zijn (denk aan die van Lancome en Biotherm) en dus best lijken op deze Miracle skin cream. Ik heb het trouwens nu over één Miracle skin cream, maar er zijn twee producten in deze range, er is nl. ook een oogcreme die hetzelfde effect geeft.

De Garnier Miracle Skin creams worden door Garnier omschreven als "anti-veroudering transformerende verzorging" en hebben de volgende voordelen/effecten:

- direct : perfect uitziende huid + 24 uur hydratatie, verheldert de oogcontour, maakt glad en corrigeert donkere kringen
- langdurig : vermindert rimpels en vlekjes + verbetert de huidkwaliteit, vermindert vlekjes rond de ogen en verstevigt

Uit testen van Garnier is gebleken dat 91 % van de vrouwen vindt dat hun huid meer straalt en helder is, 71 % van de vrouwen vindt dat hun gezicht een jongere uitstraling heeft en 92 % vindt dat de huid egaler van kleur is. Ook vind 21 % van de vrouwen dat hun zichtbare kraaienpootjes en rimpels is afgenomen. Ik geloof deze resultaten absoluut, maar ik ben wel altijd benieuwd wat de vrouwen voor zo'n test voor een producten gebruikten? Misschien wel helemaal niets?

ingrediënten Garnier Miracle Skin Cream

Dat klinkt ideaal, maar kan de Garnier Miracle Skin cream (EUR 13,99 tube 50ml) en Miracle skin cream eyes ook echt voor wonderen zorgen? Ik moet zeggen dat ik best blij word van de ingrediënten van de creme. Zo kun je zien dat er behoorlijk wat niacinamide (verbetert de huidtextuur en -structuur) in de creme zit evenals het vochtvasthoudende glycerine, bevat deze een SPF 20 en zie ik ook vitamine E. Er zit overigens wel alchohol denat. in de creme, ben je daar gevoelig voor, let dan even op. Ik vind het echt een fijn product, dat doet wat het belooft, zo hydrateert het mijn huid prima gedurende de dag, geeft het direct een mooi effect op de huid en zullen de ingrediënten op de lange termijn vast ook doen wat ze behoren te doen. Ik zal je even laten zien hoe het product eruit ziet en hoe het werkt.


zo ziet de Miracle skin cream eruit, een simpele witte creme lijkt het

Maar als je even gaat smeren dan zie je dat er kleine bolletjes in de creme zitten, die je kapot wrijft

in die bolletjes zitten de gekleurde pigmenten, je ziet de creme veranderen van kleur

na even goed smeren (wat makkelijk gaat) krijg je een egaal geheel, de creme geeft een lichte dekking waardoor je ook bijna geen kleurverschil krijgt (er is ook maar één versie, geen speciale voor een lichte of donkere huid)

helemaal zonder make-up, ik heb hiervoor wel een serum gebruik, maar nog geen dagcreme

na een laagje Miracle Skin cream, de huid is net wat minder rood, kleurverschillen vallen minder op en de huid heeft een mooie natuurlijke glans

De Miracle skin cream eyes (EUR 13,99 tube 15 ml) werkt ongeveer op dezelfde manier, maar persoonlijk vind ik dat effect niet zo erg indrukwekkend. Daarnaast zit er ook alcohol denat. in de oogcreme en dat is voor mijn ogen niet zo fijn, nee...die zou ik persoonlijk overslaan. De oogcreme geeft wel ietwat dekking, maar niet genoeg voor mij waardoor ik toch nog een concealer moet gebruiken en dan combineer ik die liever met een oogcreme zonder alchohol. 

ingrediënten Miracle Skin cream eyes (met vitamine B & E en arganolie)

het effect van de Garnier Miracle Skin cream eyes

Ben ik tevreden? Ja, ik ben zeker tevreden over de Miracle Skin Cream, het is een fijne dagelijkse verzorging als je iets ouder wordt, al kun je deze creme ook gebruiken als je jonger bent. Dat een product een anti-aging effect heeft wil alleen maar zeggen dat het product huidveroudering tegengaat en dat is eigenlijk prima op iedere leeftijd. Toch zul je als 18-jarige met een perfecte huid niet direct een enorm resultaat zien, denk ik! Maar als je gaat voor fijne verzorgende creme met een beschermingsfactor (SPF 20) die een mooi effect op de huid geeft, dan zit je bij Garnier nu heel goed. Ik vind het vooral fijn dat het effect echt natuurlijk is, maar mijn huid net iets mooier en egaler maakt.
Op de foto's zul je het effect misschien niet zo overdonderend vinden maar probeer het zelf maar eens uit, het is een heerlijk product als je niet teveel dekking wilt en houdt van een natuurlijke look (en niet houdt van teveel glans). De Garnier Miracle skin cream en Miracle skin cream eyes ligt nu in de winkels, beide producten kosten EUR 13,99 en je vindt ze bij iedere drogisterij en binnenkort vast ook via Bol.com.

Ga jij deze fijn geprijsde wondercreme *wink* ook eens proberen? Of zoek je zelf toch iets anders? Wat zou wat jou betreft echt een wondercreme zijn? Wat moet de creme dan doen?

Deel dit artikel
Back to top