Blogs & Editorial

Fotoblog deel 1 - getting ready for Dubai

Gisteren heb je kunnen lezen dat ik vandaag op reis ga richting Dubai, iets waar ik enorm veel zin in heb. Ik ga er, samen met een groepje collega's van de schrijvende en online pers, op uitnodiging van Lancaster Sun naartoe om hun nieuwe zonproducten te leren kennen en uit te testen. Je kunt je misschien voorstellen dat ik heel blij was toen ik de uitnodiging kreeg! Ik neem jullie ook een beetje mee, zoals beloofd, vandaag zie je mijn eerste fotoverslag (of plog...wat je wilt *wink*) met daarin vooral veel voorbereidingen....

Kiezen welke jurkjes er mee gaan naar Dubai, ik ga voor een mix van lange en korte mouwen, bloot en minder bloot, allemaal tot op de knie en vrij luchtig. Natuurlijk moeten we ook iets leuks voor 's avonds hebben, ik neem aan dat we nog wel een cocktailtje gaan drinken ergens? Qua schoenen gaan er slippertjes en sandaaltjes mee, platte schoenen daar heb ik niets mee, maar mijn glitter Toms zijn toch mee....De jurkjes (op de rode links na) zijn allemaal van LaDress

Als je ook katten hebt, dan herken je dit vast wel, Emo vindt het niet goed dat ik weg ga en dus gaat hij maar in mijn koffer liggen....dan kan het gewoon niet! haha, rare beesten, ze blijven dit doen totdat de koffer dicht gaat!

Ik ben gek op zonnebrillen en kan echt niet zonder, niet in Nederland maar zeker niet in een zonnig land als Dubai. Maar welke gaan het nu worden? Uiteindelijk zijn het er drie geworden...oh nee, een van Chanel, een van Tom Ford en mijn Stella panterprintje!

Gisteren was een dag voor heen en weer geren en gerij, eerst maar even langs de bakker toen Sem naar school was gegaan, lekkere dingen hebben ze er altijd, ik ben gevallen voor hun mini spelt eierkoeken!

Kattengrit halen bij de dierenwinkel en daar Jimmy tegenkomen op de toonbank, wat een lekker ding is dat...nee, hij is niet te koop!

Tja, het huishouden hoort ook bij mijn taken, de vaatwasser leegruimen vind ik echt één van de stomste klussen en het komt ook veel te vaak voor, zeker één keer per dag maar meestal twee keer....gelukkig besteed ik het ook weleens uit!

Gisteren was het best wel koud, al is het in vergelijking met het noorden van Nederland niets bijzonders, toch lag er een wit laagje op het dak van de buren....wanneer begint de winter nu?

De Telegraag doorbladeren en "mijn stadje" tegenkomen, het Scheffersplein in Dordrecht wordt verstevigd! Zitten we deze zomer in elk geval weer veilig op het terras daar!

Spelteierkoeken dus!

En een latte, ook onmisbaar voor een goed ontbijt! Meestal drink ik eerst een groene thee en rond een uurtje of tien een latte met veel melk en Nespresso voluto.

En toen ging ik weer op pad, inmiddels was het 2,5 graad en scheen het zonnetje lekker, heerlijk zo mag het blijven!

Even bij de zaak van lief langs om iets op te halen, mocht je nog een auto zoeken, hij heeft hele mooie en fijne staan, vooral veel kleinere vrouwenauto's! Check zijn website maar eens : www.demaautos.nl en als je zegt dat je via mij komt, krijg je vast een speciale korting *wink*

Boodschappen doen voor de familie als ik weg ben, dat wordt dus racen door de Albert Heijn. Kijk eens naar deze schattige Miss Blush aardappeltjes!

En sinds deze week liggen deze biologosche raw & superfoods ook in de schappen, ook toevallig want ik was al op zoek naar Chia zaadjes om een keer een kokospudding mee te maken. Volgende week maar eens gaan uitproberen.

Tja, dan zit zo de kar weer vol en de auto daarna ook, maandag is vast alles weer opgegeten!

Sem was gisteren vrij en nam vriendje Cristo mee naar huis, ik maak altijd wat lekkers voor de lunch, dit keer een bageltosti uit de oven, hmmmm

Zelf ging ik voor een avocado op speltcrackers, avocado prakken met een paar druppels citroensap en wat zout & peper, dat is alles!

Laatste wasje nog even draaien, dit jurkje en vestje trek ik aan op reis, zit lekker en is niet te warm of te koud.

Opnieuw op pad om Bo bij de kapper te brengen en panty's te halen, onderweg kwam ik dit Hollandse plaatje tegen.

Na twee uurtjes was Bo weer klaar en moest ik haar weer ophalen, je ziet dat ik ongeveer 4 keer op en neer ben geweest gisteren.....

's avonds kwam de boekhouder nog langs, heb ik stiekem toch nog wat doosjes opgemaakt die gisteren binnenkwamen en zag ik deze fijne tas (met inhoud) van Skins cosmetics.

Om 1 uur zat ik nog even te werken....wat een schattig illustratie in het persbericht van Chanel Le Lift!

Bijna klaar, alleen nog de laatste dingen morgenochtend in de koffer doen en ik ben klaar om te gaan, Yoshi is niet blij :-(
Vandaag stappen we in het vliegtuig, as we speak zitten we net in de lucht, natuurlijk zien jullie morgen weer een verslagje met veel foto's! Van Dubai zullen we niet veel zien, het is al donker als we aankomen, maar foto's van het hotel en het vliegtuig zien jullie vast voorbij komen. Wil je mij helemaal volgen? Volg mij dan op Twitter & Instagram
Deel dit artikel
Back to top