Blogs & Editorial

Fotoblog deel 2 - op weg naar Dubai via Schiphol

De dag begon gisteren als alle anderen, opstaan rond 7 uur, snel douchen en haren wassen, iedereen wakker maken en aankleden. Toch was het net even anders om afscheid te nemen van Sem, want ik zou het dit keer 5 dagen niet zien….op persreis gaan heeft toch ook zijn minder leuke kanten. Maar….ik ben inmiddels veilig aangekomen in Dubai, kijk je mee naar mijn verslag van de reisdag?

Goedemorgen, Emo! Lig de wasbak lekker? Rare beesten zijn het ook altijd, hij blijft ook gewoon liggen als je de kraan aanzet....

Netjes op tijd gearriveerd op Schiphol! Ik heb gekozen voor de Schiphol valet service om te parkeren, je rijdt dan door tot aan de vertrekhal, geeft je sleutels af en de auto wordt geparkeerd. Als ik maandag terugkom, staat de auto hier ook weer, superhandig na een lange vlucht! Tja...het is iets duurder, maar voor 25 euro extra viel het ook wel weer mee...

En je kunt altijd even een koffietje pakken bij de balie...geen tijd voor, want ik moest inchecken!

Tijdens het inchecken vroeg de grondstewardess of ik naar Australië vloog.....uhm...nee, als het even kan niet, dat is wel erg ver. Gelukkig kwam alles goed en had ik toch 27 kilo in mijn koffer....hoe kan dat nu weer?

Toen door naar de Privium lounge om mijn Privium pas op te halen, waardoor je sneller door de douane controle kan en andere voordelen hebt. Handig als je vaak vliegt, ik ga het een half jaar uittesten, kijken of het bevalt! Tot nu toe wel, want ik hoefde niet in lange rijen te staan, maar kon vanuit de Privium lounge direct door naar de gates, handig!

Ja, ik ben gewoon langs de MAC counter gelopen, ik had afgesproken met Cynthia een stukje verderop!

Hmmmm....noodles op Schiphol, ze roken heerlijk!

Speciaal voor luie mensen of mensen zoals ik die op hoge hakken lopen *wink* de rollerbaan!

Heerlijk broodje op met tonijn en truffel bij BREAD!

Even de ieniminie Victoria's secret binnen gestapt, daar hebben ze echt bijna niets...jammer hoor

Ons vliegtuig staat klaar, de airbus is inderdaad heel groot, twee verdiepingen en de hoeveelheid mensen die erin past is amazing! 

Wel fijne en ruime zitplaatsen en een top entertainment systeem, ik heb me geen seconde verveeld, vooral ook niet door de gezellige mensen waarmee ik samen ben.

We vlogen naar het donker toe en konden al snel alleen nog maar de donkere lucht zien, toch nog snel even een fotootje gemaakt!

Het eten was lekker, ik ging voor de kip met curry, prima te doen!

Anti-oxidanten en water, essentieel voor een fijne vlucht voor mij 

Gearriveerd om 12 uur plaatselijke tijd, wat een prachtige moderne en grote luchthhaven heeft Dubai, alles ziet er perfect en netjes uit. Wel druk trouwens, er staan overal lange rijen bij de douane en bagage.

Maar wij hadden geluk, we zijn opgevangen door een speciale service die de bagage afhandelt en je sneller door de douane kan laten gaan, heel fijn en het werkte perfect.

Alles op de airport is heel groot, hoog en ruim...met de nodige bling bling

Onderweg in de taxibus spotte ik de Burj al Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld, wat een lang ding!

In de lobby van ons hotel aangekomen, we logeren in het Sofitel the Palm hotel, dat er geweldig uitziet

In een golfkarretje naar onze kamer gebracht worden, superhandig, maar alles is ook prima te lopen hoor!

Ik zeg niet teveel over mijn kamer, want hier zijn toch geen woorden voor? Er is dus een complete keuken......

....en heel veel lekkers!

En dan dit....hier moet ik echt een keer in de komende dagen, wat een geweldige kamer! Ik voel me heel erg verwend, dit is toch niet normaal! Maar...ik geniet er wel heel erg van, wat fijn!
Morgen zeker weer een overzichtje van onze dag, met o.a. een boottochtje op de zee, de nieuwe introducties van Lancaster en een gezellige avond in Dubai!
Deel dit artikel
Back to top