Reviews

NARS Narsissist eye palette - all about eyes - review & swatches

Ik heb een behoorlijk zwak voor make-up van NARS Cosmetics, is het jullie weleens opgevallen. Sinds ik in 2007 begon met bloggen over beauty, heb ik een mooie verzameling producten bij elkaar gekregen (bekijk ook even deze video....). Mijn laatste twee aanwinsten zijn het NARSissist oogschaduw palette en het Guy Bourdin blush/highlight/bronzer palette, ze zijn echt geweldig mooi en vooral ook zeer praktisch, ze gaan dan ook zeker mee op mijn reisje met Lancaster naar Dubai a.s. donderdag. Kijk je even mee naar de swatches van het oogschaduwpalette?


Het palette is vrij groot, het meet ongeveer 20 bij 10 centimeter, is gemaakt van rubberachtig, matzwart materiaal (dat helaas wel snel lelijk wordt als je het palette meeneemt in een tas ofzo), dat goed in de hand ligt. Het NARSissist oogschaduwpalette bevat 15 oogschaduws, die allemaal al eerder zijn uitgekomen of bestaan in huidige losse of duo oogschaduws van NARS.

15 oogschaduws van 1 gram en dat voor EUR 49,00...dat is echt een geweldige prijs, zeker omdat de kleuren er bijzonder goed uitzien. Toch was ik wel een klein beetje bezorgd, ik heb vroeger weleens NARS oogschaduws getest die niet zo fijn waren. Maar....goed nieuws, de 15 oogschaduws uit dit palette zijn stuk voor stuk geweldig!

In het palette vind je geen kwastje, wel een grote spiegel over de complete breedte van het palette, handig en groot genoeg om jezelf in op te maken naar mijn idee!

vijftien kleuren oogschaduw die perfect met elkaar te combineren zijn in dit palette, ik zou niets eens kunnen uitrekenen hoeveel verschillende looks je hiermee zou kunnen maken! Van naturel tot extreen donker...het kan echt allemaa!

NARS NARSissist eye palette - all about eyes


v.l.n.r. All about eve 1, Madrague 2, Fez, Bali & Coconut groove


v.l.n.r. Madrague 1, Nepal, Ashes to ashes, Brousse & Mekong


v.l.n.r. Bellissima 1, Lhasa, Bad behaviour, Dogon 2 & Pandora 2
Jullie zien vast hoe goed gepigmenteerd de meeste oogschaduws zijn, ik heb de swatches met mijn vingers gemaakt en telkens maar even over de oogschaduw gewreven, waarna ik ze in één streek op mijn arm/heb aangebracht. De oogschaduws zijn allemaal zacht, ze zijn niet brokkelig of hard, kleur geven ze dus snel af en op de huid laten ze zich makkelijk blenden. Ze hechten ook heel erg goed! De finishes van de oogschaduws zijn volgens mij allemaal satin, ze geven naast een mooie kleur ook een lichte glans, maar van glitters of extreme glans is geen sprake. 
Het maakt dit palette echt tot een ideaal palette om mee te nemen, het is simpelweg zo enorm veelzijdig, veelzijdiger dan welke van de drie Naked palettes dan ook.....al moet je natuurlijk wel houden van dit soort tinten, maar wie doet dat eigenlijk niet.
Het fijne van het NARS NARSissist eye palette is ook dat het geschikt is voor zowel een koeler als een warmer type en ook voor alle verschillende oogkleuren vind je in het palette een fijne combinatie. Ik heb vandaag even een look gemaakt, ik verwacht zomaar dat jullie er binnenkort nog wel meer voorbij zullen zien komen!
look met All about eye1, Madrague 2, Fez & Mekong

op mijn wangen heb ik een blush en highlighter van het NARS Guy Bourdin palette, ik moet de namen nog even opzoeken. Willen jullie van dit palette ook nog swatches zien? Het is namelijk allang overal uitverkocht, dus of het veel nut heeft???

I love NARS!!!

Ik heb het NARS NARSissist eye palette voor EUR 49,00 besteld bij de Europese webshop van NARS (www.narscosmetics.eu), maar daar schijnt het nu alweer uitverkocht te zijn. Maar goed nieuws, volgens NARS zal het palette toch weer binnenkomen in de online shop en zal het geudrende een half jaar te koop zijn. Volgens mij komt het palette ook nog wel bij de andere NARS verkooppunten, zoals HQhair.com of Sephora.fr, maar dat weet ik niet zeker. Mocht je het tegenkomen (wellicht in het buitenland in de winkel) laat het dan zeker niet aan je voorbij gaan, het is een geweldig palette! Mocht je het nergens meer kunnen vinden in de bovenstaande webshops, neem dan een kijkje op 

Zijn jullie ook zo gek op NARS? Gaat dit palette op jouw wishlist? Benieuwd naar mijn NARS stash, bekijk dan deze video!

Deel dit artikel
Back to top