Reviews

Betaalbare anti-aging huidverzorging van Olaz

Regelmatig krijg ik de vraag of ik misschien ook meer betaalbare producten wil laten zien die toch goed van kwaliteit zijn! Uiteraard, dat doe ik graag, al ligt de focus op Beautyscene nu eenmaal meer op luxe en niche merken. Maar zoals jullie weten deel ik op vrijdag graag nieuws en reviews van meer betaalbare producten. Deze week wil ik een merk even in het zonnetje zetten, want voor betaalbare anti-aging producten moet je echt bij Olaz zijn!

Ik moet je eerlijk zeggen dat ik de producten zelf niet dagelijks gebruik, iets wat puur te maken heeft met de vele producten die ik dagelijks voorbij zie komen en in mijn beautykast heb staan. Dan moet je dus keuzes maken en soms weleens fijne producten aan de kant laten staan, zonde eigenlijk! Maar omdat ik zeker weet dat jullie er toch iets meer over willen weten, laat ik je toch wat fijne Olaz producten zien, die echt de moeite waard zijn!

Onlangs was ik in Barcelona voor een event dat mede werd georganiseerd door Olaz, daar werden de nieuwste producten getoond (die komen pas later dit jaar in de winkels) die weer erg interessant zijn, daarover later meer. Maar ook als je nu in de winkels kijkt vind je mooie producten zeker bij de Regenerist lijn, met goede ingrediënten die echt meer dan betaalbaar zijn. Spotgoedkoop zijn de producten van Olaz Regenerist niet, je betaalt toch wel rond de 30 euro per product als creme of serum. Er zijn echter wel regelmatig fijne aanbiedingen in de winkels, op zo'n moment kun je jouw favorieten dan een stukje goedkoper aanschaffen.

ingrediëntenlijst van de Olaz Regenerist Cream wash - een zachte reiniger die de huid niet uitdroogt, heerlijk om te gebruiken, zeker in de winter of bij een erg droge huid. Er zit een kleine hoeveelheid alcohol denat. in, de rest zijn allemaal vettere alcoholsoorten.

ingrediëntenlijst van Olaz Regenerist daily regenerating serum fragrance free (EUR 25,00 50 ml pompflacon) - een serum vol amino-peptiden, vitamine E. niacinamide en allantoïne (stimuleert het loslaten van de dode huidcellen en verzacht de huid) dat interessant is omdat er geen parfum en alcohol denat. in zit. 

Het nieuwste product van Olaz Regenerist is de CC Complexion Corrector (EUR 32,99 50 ml pompflacon). Het is een combinatie van een serum (het witte deel) en een foundation (het bruine deel) die de huid direct hydrateert, beschermt en egaliseert. Het is een vrij lichte formule, die misschien iets minder geschikt is voor een droge huid, maar juist weer prettig is voor een normale tot licht vette huid. De dekking is niet zo bijzonder goed, maar het zorgt wel voor een lichte egalisatie. Zal ik hier nog een aparte review over maken?

ingrediëntenlijst Olaz Regenerist CC 

Nu heeft Olaz een bijzonder groot assortiment, en eerlijk gezegd verdienen de producten echt wat meer aandacht. Willen jullie meer producten van Olaz zien op Beautyscene? Dan heb ik het over echte reviews van de verschillende producten, die ik dan zeker zelf ook ga testen, al is het misschien wel leuk om het met iemand van julie te doen. Is daar interesse in?

Ben je dus op zoek naar goede kwaliteit anti-aging huidverzorgingsproducten en wil je extreem veel geld uitgeven, stap dan eens de goed gesorteerde drogisterij binnen en kijk eens zorgvuldig bij het schap van Olaz. Wist je dat de producten ook vaak door kenners als Jetske Ultee worden aangeraden? En nu ook nog door mij....wat wil je nog meer! Heb jij ook goede ervaringen met Olaz?

Deel dit artikel
Back to top