Nieuws

Ga mee naar de unieke Beautyscene & MAC Technique workshop!

Eindelijk is het zover, de eerste Beautyscene X MAC Technique workshop staat ingepland! Op zaterdag 15 februari 2014 mag ik 10 lezeressen uitnodigen om naar de MAC pro store in Amsterdam te komen om daar een unieke MAC Technique class bij te wonen. Drie geweldige make-up artists van MAC zullen de deelnemers leren hoe ze de perfecte ooglook moeten maken, die past bij hun oogvorm, en laat eindelijk zien hoe je de perfecte foundation kiest een aanbrengt. Wil jij erbij zijn? Lees dan snel verder.....

MAC organiseert vaker deze MAC Technique workshops, maar het niet eenvoudig er bij aanwezig te kunnen zijn, ze zijn namelijk bijzonder snel uitverkocht. Uitverkocht? Ja, want voor een MAC technique workshop betaal je normaal gesproken. Natuurlijk hoef je voor deze Beautyscene X MAC Technique workshop niets te betalen, maar je moet er wel wat anders voor doen! Wat? Dat lees je verderop in deze oproep, laat ik eerst eens even op een rijtje zetten wat we gaan doen:

Beautyscene X MAC Technique workshop (alleen op uitnodiging toegangelijk)

 • wanneer : zaterdag 15 februari 2014 van 13:00 tot 16:00 uur
 • waar : MAC pro store, Heiligeweg 5 in Amsterdam
 • door wie : MAC make-up artists Erwin, Flavio en Steven
 • met wie : met mij natuurlijk en 10 van mijn lezeressen
 • wat gaan we doen : na een korte uitleg gaan we vooral zelf aan de slag om te leren hoe we de juiste foundationkleur moeten kiezen, hoe we die moeten aanbrengen, we leren ook hoe je bij verschillende oogvormen een mooie ooglook kunnen maken en leren hoe we van een simpele daglook snel een avondlook kunnen maken.
Hoe kun je hier bij zijn?
 • je kunt alleen een plaats winnen, het is een besloten workshop en je mag er alleen bij zijn als je één van de tien gelukkige winnaressen bent. 
 • stuur voor 12 februari 2014 een mail met jouw motivatie om bij de workshop aanwezig te zijn naar winactie@beautyscene.nl o.v.v. MAC Technique
 • vermeld in de mail ook jouw naam, telefoonnummer, leeftijd en stuur een foto mee (niet vergeten!)
 • ben jij één van de winnaars? Dan krijg je op 12 februari 2014 een mailtje van mij, waarin alle nadere details over de workshop te vinden zijn. Het is natuurlijk wel handig als je even kijkt of je wel echt kunt komen, hou jouw agenda dus zeker vrij als je je aanmeldt!
Voorwaarden:
 • er worden foto's gemaakt die eventueel geplaatst zullen worden op Beautyscene.nl en de social media kanalen.
 • na afloop van de workshop wil ik graag een korte evaluatie van je ontvangen via de mail, die eventueel gebruikt wordt voor een artikel. Het hoeft maar een kort stukje tekst te zijn waarin je jouw ervaringen tijdens de workshop beschrijft.
 • je zorgt zelf voor vervoer naar de MAC pro store op zaterdag en zorgt dat je op tijd aanwezig bent. Ben je verhinderd? Dan zorg je ervoor dat je dat z.s.m. doorgeeft zodat we een vervanger kunnen oproepen.

MAC Viva Glam Rihanna ligt op 13 februari 2014 in de winkels, die kun je dus mooi direct meenemen! De opbrengst gaat in zijn geheel naar het MAC AIDS fund!

Voor en na de MAC Technique workshop kun je uiteraard nog shoppen bij MAC, de ideale manier om nu echt eens producten te kopen die goed bij je passen en waarmee je thuis aan de slag kunt. Wil je nu eindelijk weleens weten welke kwasten je nu echt nodig hebt? Of zoek je de perfecte nude lipstick? je kunt met al jouw vragen terecht bij de make-up artist van MAC en ik geef uiteraard ook graag een adviesje, al ben ik natuurlijk maar een beautyblogger! Maar wel één met een enorme liefde voor MAC, zorg dus dat je een vragenlijstje meeneemt!

Zie ik jullie misschien op 15 februari in de MAC Pro store? Ik ben benieuwd welke mede MAC fans ik ga tegenkomen, ik kijk er nu al naar uit! Mocht je geen plaatsje winnen, dan kun je natuurlijk altijd voor en na de workshop even langskomen bij de MAC pro store, ik ben er dan uiteraard ook nog steeds.

Deel dit artikel
Back to top