Nagel & Handen

Catrice Luxury Lacquers - 24 nagellakken met bijzondere effecten

Soms heb ik het idee dat de nagellaktrend van een aantal jaar geleden een klein beetje aan het overwaaien is, maar misschien heb ik dat wel helemaal mis? Catrice gelooft in elk geval nog in nagellak en brengt daarom maar liefst 24 nieuwe nagellakken uit met bijzondere, luxe texturen in hun Luxury Lacquers collectie. Eindelijk vinden we een lekker ruim assortiment in luxe nagellakjes tegen fijne prijzen in de winkel, vanaf half maart 2014 om precies te zijn. Kijk je even mee?

Luxury lacquers Million Brilliance EUR 3,59

Sprankelende glitters, die waarschijnlijk wel voor een goede dekking zorgen als ik Catrice mag geloven, we zullen het gaan zien.

C01 BRIGHTsmaid en C02 Glitz Carlton

C03 Glitterama en C04 The Big Bling Theory

C05 Walk Of Glitters en C06 Glitters Are A Girl’s Best Friend

C07 Sweet Glitzteen en C08 Glitter Me If You Can
Luxury lacquers Sand'sation EUR 3,59
Alsof je glinsterend zand op jouw nagels hebt gestrooid, nagellak met een bijzondere textuur die waarschijnlijk ook wel anders aanvoelt op de nagels

C01 100 perSand Real en C02 Maliblue

C03 Sandhopper en C04 PLUMbeach

C05 Strawberry BAYquiri en C06 It’s a PINKini World

C07 TropiCoral en C08 Waikiki Peach
Luxury lacquers Holomania EUR 3,59
Holografische lakken met een bijzonder prisma-effect

C01 Holo Manolo en C02 ApHolo 7

C03 Holo In One en C04 Plum Me Up Scotty
Luxury lacquers Chameleon EUR 3,59
Colour changers, intense kleuren met een iriserende duo-chroomfinish, ze lijken van kleur te veranderen als je jouw handen beweegt

C05 Chromeo & Julia en C06 Chromit & Miss Pinky

C07 Salmon Salmon But Different en C08 C(h)ome, Leon!

Dat ziet er heel goed uit! De lakjes zijn wel iets duurder dan de normale nagellakken van Catrice, maar betaalbaar zijn ze nog steeds. En dat is natuurlijk prettig als je wel graag trendy kleuren of texturen draagt op jouw nagels, maar daar niet altijd veel geld voor wil uitgeven. Het enige nadeel aan deze collectie is dat deze opnieuw slechts tijdelijk te koop is en dat is best jammer, ze mogen best langer blijven!

De Catrice Luxury Lacquers collectie zal vanaf half maart 2014 (tijdelijk) in Nederland te koop zijn bij Kruidvat en Trekpleister. In België komt de collectie wat later, namelijk pas in mei 2014 bij de winkels van Kruidvat. Naar welke kleuren ben jij benieuwd?

Deel dit artikel
Back to top