Reviews

Mijn Artic chic look van Bourjois - een budgetvriendelijke look of the day

De wintercollectie van Bourjois ligt als het goed is al in de winkels en ik kan je alleen maar adviseren om snel een kijkje te gaan nemen, de producten zijn namelijk erg mooi! Vandaag laat ik je zien dat je ook met vriendelijk geprijsde make-up een prima look kunt maken, het hoeft niet altijd high end te zijn wat je draagt! Kijk je mee naar mijn look met de Artic Chic look van Bourjois?

De Arctic Chic look van Bourjois is niet zo groot, een Smoky eyes trio in Prune énigmatique (EUR 13,49), een donkerpaarse eyelinerpen Liner Feutre Noir violine (EUR 11,99), de donkerrood/roze Rouge edition Pourpre Jazzy (EUR 12,99) en de bordeaux nagellak Violine hypnotique (EUR 8,49) is alles wat je nodig hebt. Al heb ik eigenlijk wel een beetje gesmokkeld, omdat ik ook nog een foundation, bronzer en blush heb gebruikt.....en die zijn niet van Bourjois, let er maar niet op!

Bourjois Smoky eyes Prune énigmatique - drie glinsterende kleuren die een tikje hard zijn en daardoor wat lastiger kleur afgeven, je moet de kleuren dus even opbouwen met 2 of drie laagjes, dat lukt echt prima. De oogschaduw hecht goed, ik had vrijwel geen last van fall out op mijn wangen.


De look met het Prune énigmatique smoky eyes trio, ik heb de kleuren van licht naar donker aangebracht van binnen naar buiten, als laatste heb ik de donkere kleur met mijn MAC 224 blending brush geblend in de arcadeboog. Onder het oog heb ik wat van de donkerste kleur aangebracht. De liner is de kleur Noir violine, een diep donkerpaarse liner die op de foto's bijna zwart lijkt. 


De Liner Feutre is de vloeibare eyeliner in penvorm van Bourjois, die prima in de hand liggen en waarmee je makkelijk een lijntje trekt boven het oog. De eyeliner is wel wat dun en soms moet je even een extra laagje aanbrengen om de kleur helemaal dekkend te maken, de eyeliner droogt wel lekker snel en geeft daardoor niet af.
De zwarte Mega liner (EUR 11,99) heeft een puntje dat je op twee manieren kunt gebruiken, zodat je een dikke en een iets dunnere lijn kunt maken. De puntjes zijn gemaakt van vilstiftmateriaal, ze zijn dus vrij stevig maar zeker niet hard.

Van boven naar beneden Mega liner, Liner feutre Noir Moka en Noir violine - de eyeliners blijven prima zitten maar zijn niet waterproof!

Rouge edition lipstick Pourpre Jazzy - een licht aanvoelende lipstick met een geweldige pigmentatie, op de foto hieronder heb ik één dun laagje aangebracht, ziet er goed uit toch? Mijn lippen voelen prettig en gehydrateerd aan als ik de lipstick draag, de kleur blijft best goed zitten ook na een kopje koffie.

Zo zie je maar weer, met een betaalbaar merk als Bourjois kun je ook prima een make-up look maken die net zo mooi is als die van een luxe make-up merk. Nu hoort Bourjois wel tot mijn favoriete make-up merken die je in de drogist kunt kopen, dus misschien ben ik wel bevooroordeeld? Ik vind de kleuren van deze Artic collectie echt heel mooi, de kleuren zijn mooi warm en toch nog winters, een fijne collectie die de moeite waard is om even te bekijken!

Op de foto draag ik de Luminous Silk foundation van Armani, Chanel Les Beiges en Tom Ford Savage blush....niet helemaal budgetproof dus, maar wel mooi!

1 second nail enamel Violine hypnotique - een prachtige, warme donkere bordeauxkleur met fijne rode shimmers, echt een beeldschone kleur voor deze winter. De lak is heel fijn in gebruik, op de foto's draag ik 1 laagje dat ik binnen 1 seconde heb aangebracht, mede door het brede, fijne kwastje dat ervoor zorgt dat de nagel in één streekje voorzien is van kleur. De droogtijd is heel kort en de houdbaarheid is prima, ook zonder topcoat heb je zo een paar dagen plezier van deze topkleur!

Staan jullie al in de startblokken? Ik zeg, snel even langs bij de drogist of parfumerie Douglas als je nieuwsgierig bent! Heb je nog geen bordeaux nagellak (foei! dat is de kleur van deze winter) dan is Violine Hypnotique misschien wel een kleurtje om in huis te hebben....uhm op je nagels te doen natuurlijk! De Bourjois Artic Chic collectie ligt nu in de winkels!

Wat vind jij van deze look, toch wel mooi die bordeaux kleuren op mijn ogen, ik vind het een stuk mooier dan ik had verwacht en de Tom Ford blush staat er prachtig bij!

Deel dit artikel
Back to top