Reviews

Chanel collection variation - nieuwe kleuren lipsticks

Chanel introduceerde onlangs nieuwe kleuren lipsticks in hun Collection Variation. In dit eerdere artikel hebben jullie alle nieuwe kleuren al voorbij zien komen, vandaag laat ik vier nieuwe kleuren zien van zowel de glanzende, lichte Rouge Coco Shine als van de dekkende, semi-matte Rouge Allure Velvet. Persoonlijk hou ik voor een mooie look van een dekkende kleur, maar voor overdag kies ik toch wel vaak een Rouge Coco shine, jij ook? 

In de Chanel Collection Variation zie je in iedere kleurfamilie nieuwe kleuren, in alle soorten lipsticks en lipglosses vind je dus een aantal nieuwe kleuren. Weten jullie het verschil eigenlijk tussen de Rouge Coco, Rouge Coco Shine en Rouge Allure? Rouge Allure (zowel de normale als de velvet versie) lipsticks zijn klassieke lipsticks, ze geven enorm veel kleur af, je voelt ze wel zitten op de lippen en ze verzorgen de lippen redelijk. De Rouge Coco lipsticks zijn een stuk lichter van textuur, ook iets transparanter en voelen enorm verzorgend aan op de lippen. De Rouge Coco Shine lipsticks zou je nog het beste kunnen omschrijven als prachtige, gekleurde lipbalms...daar blijf je echt mee smeren en jouw lippen worden er best blij van. Maar kijk vooral even mee:


Chanel Rouge Coco Shine 89 Satisfaction EUR 32,00 - een echte nude kleur voor mijn huidskleur, gelukkig wel vrij warm van kleur en daardoor perfect voor een rustige, verzorgde look die goed combineert met een donkere ooglookChanel Rouge Coco Shine 92 Emotion EUR 32,00 - een warme donkerroze kleur die zelfs een tikje paars in zich heeft, ook deze kleur is toch weer vrij warm en staat goed bij mijn huidstint, de uitstraling is wel klassiek.boven Rouge Coco Shine Satisfaction & onder Rouge Coco Shine Emotion

Chanel Rouge Allure velvet 48 La Malicieuse EUR 33,00 - een combinatie van roze en rood, een prachtige kleur voor in de lente die vrij dekkend is maar niet al te mat. Zoals je ziet kan de kleur wat in de lijntjes gaan zitten, zorg dus voor een goede ondergrond door een lipbalm aan te brengen. Mijn lippen zijn net iets droger dan normaal omdat ik verkouden ben, het valt normaal gesproken dus wel mee.Chanel Rouge Coco 61 Cheri EUR 33,00 - opnieuw een nude kleur, maar dit effect vind ik net iets minder mooi, het is minder glanzend en dekkender, persoonlijk geef ik bij een nude kleur toch de voorkeur aan de Rouge Coco Shine. boven Rouge Allure Velvet 46 La Malicieuse & onder Rouge Coco Cheri
Er komt nog een foto van de nagellak bij dit artikel, maar op de een of andere manier is die mislukt vanmorgen tijdens het maken, die moet ik even opnieuw maken, ik heb hem volgens mij per ongeluk weggegooid! (niet de nagellak, maar de foto).

 De foto staat inmiddels hieronder!

Chanel Le vernis 609 Coup de coeur

Coup de Coeur is een roze/paarse creme nagellak die al in één laagje dekt

Dit zijn niet alle kleuren van de Chanel Collection Variation, er zijn nog veel meer prachtige nieuwe kleuren te vinden, kijk daarvoor zeker even bij de Chanel counter of shop online bij De Bijenkorf. Zou je eventueel nog meer swatches willen zien of ga je liever zelf even kijken? Tenslotte moet je toch altijd kijken hoe de kleur jou staat of weet je dat al als je de swatches ziet? 

Welke Chanel lipstick is jouw favoriet? Ben jij fan van de Rouge Coco lipsticks of ga je toch liever voor de Rouge Allure lipsticks?

Deel dit artikel
Back to top