Nieuws

Bobbi Brown Uber Pink collectie - exclusief bij Cosmeticary

"Be Bold or Be Pretty" aldus Bobbi Brown, kies deze Valentijnsdag voor een pittige roze look of juist voor een altijd mooie perzikkleur op wangen en lippen. In de Uber Pink collectie, die exclusief wordt verkocht in de Bobbi Brown winkel in Brussel en via Cosmeticary.com, vind je mooie spullen die je binnen no time die gewilde frisse look geven, all you need is pink!Illuminating bronzer "Be Bold" Pink Peony EUR 37,00

Illuminating bronzer "Be Pretty" Antigua EUR 37,00

Sheer Lip Gloss Popsicle & Lip gloss Baby Pink EUR 24,00

Lip Color Pink Kiss (limited edition) & Neon pink EUR 25,00

Nail polish Ballet pink & Pink peony EUR 18,00

Pink it is! Jammer dat wij in Nederland deze Uber Pink collectie niet bij de Bobbi Brown counters zullen vinden, maar gelukkig is Brussel niet zo ver en is online bestellen ook een fijne optie. De Iluminating bronzers zien er erg mooi uit, al zijn het waarschijnlijk toch meer blushes dan een bronzer, maar ach....dan heb je wel een lekkere grote blush! Wist je dat de nagellakken van Bobbi Brown ook heel erg fijn zijn? Ik heb er al een aantal in mijn stash en ze zijn erg fijn in gebruik.

De Bobbi Brown Uber Pink collectie zal deze maand te vinden zijn in de Bobbi Brown store in Brussel (Rue A.Orts 11A 1000 Brussels +32 2 346 89 62 ) en via www.cosmeticary.com (verzenden vanaf EUR 50,00 ook gratis naar Nederland). Ga jij deze Valentijnsdag voor roze?

Deel dit artikel
Back to top