Nagel & Handen

Verliefd op de Marc Jacobs Ultraviolet Enamored hi-shine lacquer

Toen ik vorige week bij Sephora in Dubai aan het rondneuzen was, zag ik eindelijk de producten van de beautylijn van Marc Jacobs in het echt. Natuurlijk had ik online en bij buitenlandse blogs al wat producten voorbij zien komen, maar in het echt was het de eerste keer. In mijn winkelmandje verdwenen een mooi oogschaduwpalette en twee nagellakjes, na het lakken met Ultraviolet was ik verliefd!

Ik hou van paars, maar ik hou nog meer van de plasticlook die drie laagjes (!!) Ultraviolet Enamored hi-shine lacquer geeft. De kleur is lekker intens, maar na twee laagjes vond ik de kleur net iets te transparant, ik besloot nog een laagje extra aan te brengen en nu is de look helemaal af! De kleur is echt apart, ik geloof niet dat ik zo'n kleur al in mijn stash heb, al heb ik er dit keer niet specifiek naar gezocht!

Verliefd ben ik dus op Ultraviolet en ik word ook nieuwsgierig naar de roze Shocking die ik ook nog heb, die zie je vast nog een keer voorbij komen. De nagellakflesjes van Marc Jacobs zijn trouwens ook erg leuk, ze hebben een beetje de vorm van een plat ei. De zwarte dop haal je er vanaf en eronder vind je een normale, ronde dop met ribbeltjes, het kwastje is lekker breed. In een flesje zit 13 ml en de lak is van goede kwaliteit.

Match met mijn laatste nieuwe Longchamp tas
Helaas is de beautylijn van Marc Jacobs niet in Nederland te koop omdat het een collectie exclusief voor Sephora is en die hebben we niet meer in Nederland. Bij de Franse Sephora is de lijn ook nog niet te koop, maar als je toevallig richting de USA (of Dubai of ergens anders waar ze Marc Jacobs Beauty wel verkopen) gaat, dan moet je zeker even gaan kijken, de producten zijn echt de moeite waard. Ik weet eerlijk gezegd niet meer precies wat de nagellak gekost heeft, volgens mij iets rond de EUR 20,00. Wil je alle producten even bekijken, ga dan naar de Amerikaanse website van Sephora, helaas verzenden ze niet naar Nederland!

Moet Marc Jacobs zijn beautylijn ook naar Nederland brengen? We hebben een leuke Marc Jacobs store in Amsterdam, daar zou de lijn best goed passen, vind ik. Maar ja...wie ben ik? *wink*
Deel dit artikel
Back to top