Algemeen

Win een perfecte Momentum by Sennheiser Valentijnsrode headset t.w.v. EUR 199

Momenteel wordt er bij mij thuis gevochten om mijn nieuwe headset, de rode Momentum by Sennheiser met zijn geweldige "fit" en geluid. Sinds ik regelmatig films, series of t.v. kijk via de iPad (op Netflix of via Horizon), gebruik ik ook vaker oortjes en dat beviel helemaal niet. Tijd voor een goede headset dus en dat is deze van Sennheiser geworden. Vandaag vertel ik er kort even meer over en ga ik er ook één aan jullie weggeven, niet gek want de koptelefoon kost maar liefst EUR 199,95! Happy Valentine!

Momentum On-Ear Red van Sennheiser (EUR 199,95)  is verpakt in een stevige doos

In de doos de grote, stevige box waarin de headset verpakt is, ideaal om de headset veilig mee te nemen maar wel erg groot om in mijn handtasje te doen! 
Wat is er belangrijk aan een goede headset voor mij? Uiteraard dat er een goed geluid uitkomt, waarbij ik toch ook wel graag het achtergrondgeluid wat minder ga horen. Maar het is vooral erg belangrijk dat de headset goed zit, niet van mijn hoofd glijdt en vooral geen pijn gaat doen na een tijdje gebruik. De headsets van Momentum by Sennheiser voldoen aan al mijn eisen, de oorschelpen zijn zeer comfortabel, niet al te groot en bekleed met alcantara, een zacht en toch stevig materiaal. De padding is ook lekker dik, waardoor je de headset amper voelt op mijn oren en waardoor je het geluid van buitenaf goed buitensluit.

Gelukkig zit er ook nog een kleinere verpakking bij, als je toekunt met een minder stevige bescherming of als je minder ruimte in jouw tas hebt.

De sliders zijn van geborsteld RVS, de hoofdband en oorschelpen zijn bekleed met alcantara in een mooie, rode kleur. 
Dat heeft zo zijn nadelen, want als er iemand iets aan mij vraagt, dan hoor ik vrijwel niets...haha, wel lekker rustig! Het is natuurlijk ideaal als je in een lawaaiige omgeving deze headset draagt (denk een rumoerig vliegtuig of openbaar vervoer), dan hoor je de omgevingsgeluiden minder en de muziek des te beter. Gelukkig blijf je nog wel iets horen, anders voel je je misschien erg afgesloten van de buitenwereld.
De oorschelpen zijn lekker zacht, niet al te groot en sluiten achtergrondgeluid goed uit.

Er zitten twee kabeltjes bij de headset, beide meten 1,4 meter en 1 is er voorzien van een afstandbediening voor de ipod/ipad en heeft een ingebouwde microfoon.

De plug meet 3,5 mm en aan het andere kabeltje heb je een rechte plug i.p.v. een gehoekte zoals je die hier ziet
De headset is makkelijk te verstellen door de RVS sliders, de oorschelpen gaan makkelijk omhoog en omlaag maar blijven ook goed "hangen" waardoor je zeker niet constant de headset goed hoeft te zetten. De vormgeving is mooi, ik vind de open sliders een stuk beter om te zien dan van die massieve, gekleurde...het lijkt alsof je je hoofd erachter verstopt en dat is zonde. Natuurlijk is de kwaliteit van het geluid echt goed, uiteraard is het stereo, hoor je de details goed, is het effect ruimtelijk en voel je de bass goed (niet overdreven, maar dat is toch ook wel fijn voor jouw oren denk ik). 
Het oog wilt ook wat, de headset staat ook nog eens goed en zit lekker! Het geluid is perfect! (op mijn lippen de fantastische Sisley Phyto-lip twist nr. 6)
De Momentum by Sennheiser headsets zijn in verschillende kleuren te koop : blauw, groen, roze, rood en ivoor, speciaal voor Valentijnsdag geef ik vandaag zo'n fijne, luxe headset t.w.v. EUR 199,95 weg bij deze winactie. Hoe maak je kans om deze beauty te winnen?
  • laat mij op een originele wijze weten wat jouw favoriete liefdesliedje is, dat mag in de vorm van een verhaaltje, een filmpje of een foto. Wees creatief en stuur het resultaat van jouw creativiteit en romantische geest naar mij toe via de mail!
  • stuur dit voor 1 maart 2014 naar winactie@beautyscene.nl (max. 2 MB svp) o.v.v. Sennheiser Valentijn, samen met jouw naam en adres, onvolledige inzendingen zullen niet worden behandeld en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
  • de winnaar krijgt persoonlijk via de mail bericht, waarna de (nieuwe, ongebruikte) rode Momentum by Sennheiser headset t.w.v. EUR 199,95 naar de winnaar wordt opgestuurd door Sennheiser
Wil je meer weten over deze geweldige koptelefoon? Ga dan naar de website van Sennheiser of ga hem eens uittesten bij de verkooppunten (Bol.com, grote electronicazaken en speciaalzaken)
Deel dit artikel
Back to top