Reviews

MAC Viva Glam Rihanna lipstick & lip glass review

Sinds deze week kun je bij alle MAC verkooppunten de nieuwste Viva Glam lipstick en lipglass vinden, de MAC Viva Glam Rihanna. Opnieuw een samenwerking met Rihanna en opnieuw levert het prachtige kleurtjes voor onze lippen op! Viva Glam Rihanna is echt een musthave, als eerste omdat de gehele opbrengst (excl. de BTW) naar het goede doel gaat, maar natuurlijk ook omdat het een beeldschone kleur is. Kijk je mee?

De nieuwe MAC Viva Glam producten zijn dit keer in een rood jasje gehesen, op de lipglass zie je ook de handtekening van Rihanna  nog terug. Die zie je ook op de verpakkingen overigens, toch leuk voor de fans! De kleur van de verpakking is robijnrood en eerlijk gezegd lijkt het wel gemaakt van fluweel (is het niet, maar wel van zacht, rubberachtig materiaal, anders dan andere MAC verpakkingen, I like!)

MAC Viva Glam Rihanna lipstick (EUR 18,50) is een warme rood met een "frost finish" je ziet duidelijk een licht rood/gouden glans terug in de lipstick. Althans, dat zie je op de foto op mijn lippen goed, als je de lipstick zo ziet als hierboven lijk je ook wat roze te zien, maar op mijn lippen zie je dat totaal niet. Gek genoeg omschrijft MAC de lipstick als een blauwrood, iets wat ik echt niet terugzie.

Viva Glam Rihanna is een prettige lipstick om aan te brengen, een heel stuk zachter dan Riri Woo bijvoorbeeld, de pigmentatie is supergoed en ik vind de finish erg mooi, niet teveel glans maar net genoeg voor een fluwelen of velvet look (de trend voor 2014).

MAC Viva Glam Rihanna lipglass (EUR 17,50) is erg mooi, het is een behoorlijk gepigmenteerde rode lipgloss met daarin fijne rode en gouden shimmers die je echt goed blijft zien. De lipglass laat zich goed verdelen over de lippen, maar je kunt deze ook prima als extra glans opbrengen op bijvoorbeeld het midden van de lippen.

Viva Glam Rihanna lipglass is ook prima zo te dragen voor een subtiele rode, glanzende lip!

Combineren van de twee Viva Glam Rihanna producten kan natuurlijk ook, het zorgt voor een behoorlijk opvallende glanzende, dieprode lip die echt knalt!

MAC Viva Glam Rihanna lipstick en lipglass
Nu vragen de fans zich misschien af of deze kleur een vervanging is voor Riri Woo? Hmm...nee, eigenlijk niet, tenminste niet als je exact dezelfde kleur en finish zoekt. Viva Glam Rihanna en Riri Woo zijn zeker niet dezelfde kleuren, iets wat sommige mensen wel schijnen te denken...het is zeker niet zo. Maar....eerlijk gezegd is Viva Glam Rihanna een lipstick die misschien wel fijner en mooier is, zeker in gebruik is deze echt fijner. Je brengt deze makkelijker op, hoeft niet persé eerst een lippenbalsem te gebruiken en deze accentueert droge lippen niet extra.

links Riri Woo (niet meer te koop) & rechts Viva Glam Rihanna (EUR 18,50)

boven Riri Woo & onder Viva Glam Rihanna

links MAC Viva Glam Rihanna & rechts MAC Riri Woo
Riri Woo is ook wat koeler van tint en heeft geen gouden glans zoals Viva Glam Rihanna! Welke vind ik mooier? Persoonlijk zou ik Viva Glam Rihanna vaker dragen, puur door de fijnere formule maar ook omdat de kleur net iets warmer is en dat past net iets beter bij mijn huid.
hier draag ik alleen de MAC Viva Glam Rihanna, zonder de lipglass

Wil je iets anders? Denk dan ook eens aan het gebruiken van een donker lippotlood, zoals de Vino (EUR 14,00)! Gisteren kregen we deze tip tijdens de workshop en ik wil jullie toch even laten zien wat het effect is, ik vind het geweldig!

MAC lippencil Vino + Viva Glam Rihanna lipstick

MAC lippencil Vino + Viva Glam Rihanna lipstick en lipglass
De nieuwe MAC Viva Glam Rihanna lipstick is dus echt een aanrader, het is een kleur die waarschijnlijk iedereen wel goed zal staan, de prachtig rood is en een mooie finish heeft. De houdbaarheid is prima, zeker als je er een lippencil onder draagt, maar anders blijft de kleur ook een lange tijd zitten. Wil je wat meer glans? Dan moet je de lipglass echt erbij kopen, de combinatie is prachtig! En als je een dagje iets minder rood wilt, dan kun je de lipglass ook los gebruiken. De MAC Viva Glam Rihanna lipstick (EUR 18,50) en lipglass (EUR 17,50) blijven de komende zes maanden beschikbaar bij alle MAC verkooppunten, mocht je nu misgrijpen, heb dan geduld want er komt nieuwe voorraad aan!

Natuurlijk kopen jullie een MAC Viva Glam Rihanna, al is het maar om jouw steentje bij te dragen aan het MAC AIDS fund, die hebben vorig jaar enorm veel geld gedoneerd aan Orange Babies! En dat allemaal omdat jullie de prachtige lipsticks gekocht hebben, wat goed!! Kopen dus, zo zie je er niet alleen goed uit, maar doe je ook iets goeds!

Deel dit artikel
Back to top