Nieuws

Bobbi Brown Nectar & Nudes lentemake-up collectie 2014

Bobbi Brown combineert deze lente haar favoriete nude-tinten met prachtige nectartinten in de Nectar & Nudes collectie, variërend van abrikoos, frisse roze koraaltinten en natuurlijk mooie perziktonen. Op die manier kan iedereen de perfecte kleur vinden in deze kleurenrange. Ik ben er gek op, de kleuren lichten en warmen direct jouw gezicht op en geven een prachtige glow die we heus kunnen gebruiken deze lente. 


Nectar & Nudes eye palette EUR 58,00 (limited edition) met daarin de Pale cream, Soft Buff, Golden bronze metallic, Pink Bellini sparkle, Earth en Rich caviar eye shadow

Apricot Shimmer Brick EUR 48,50 (limited edition)

Pot rouge for lips & cheeks Hibiscus EUR 27,50 (limited edition)

Lip gloss Nude pink & Nectar en High shimmer lip gloss Bare peach EUR 25,50 (limited edition)

Nail polish Nectar & Bare peach EUR 19,50 (limited edition)
Ik hou van deze tinten, ze passen altijd goed bij mijn huid en frissen deze inderdaad op. Het oogschaduwpalette ziet er behoorlijk nude uit, maar met de Rich Caviar eyeshadow kun je de kleuren altijd wat donkerder maken, ik vind dat echt een prachtige kleur. De Apricot Shimmer Brick komt mij bekend voor, volgens mij is die ooit eerder uitgebracht, ik ga mijn stash nog eens even doorzoeken om het zeker te weten. Wist je dat je de Shimmer Bricks ook prima kunt gebruiken als oogschaduws? Dan gebruik je de kleuren los van elkaar, voor het gezicht mix je de kleuren met een kwast een breng je de kleur en glans aan op de wangen, pretty! Een review van de producten volgt binnenkort!

De Bobbi Brown Nectar & Nudes collectie zal vanaf maart 2014 te koop zijn bij alle verkooppunten van Bobbi Brown in Nederland (De Bijenkorf en een aantal filialen van Parfumerie Douglas) en België (free standing store in Brussel en bij Parfuma & Cosmeticary). Wat vind jij van deze collectie?
Deel dit artikel
Back to top