Reviews

Sisley Phyto-Lip twist - verzorging & prachtige kleur in een handig XXL potlood

Lipsticks in pen- of potloodvorm zijn behoorlijk populair en dat is naar mijn idee zeker terecht! Sisley brengt deze maand ook hun versie van uit, de Phyto-lip twist die een prima combinatie is van een verzorgende balsem en een prachtige, dekkende lipstick. De Phyto-lip twist is makkelijk aan te brengen, maakt de lippen mooi glad en geeft dus een hele mooie kleur, kijk je mee naar de swatches en mijn review?

De Sisley Phyto-lip twist (EUR 34,00) is uitgebracht in zes kleuren, van redelijk naturel tot intens rood. Je ziet van boven naar beneden Baby, Berry, Nude, Peach, Pinky & Cherry.
Ik heb twee kleuren kunnen uitproberen en ze zijn beide mooi, al zijn ze best verschillend. De knalrode Cherry is een zeer dekkende, sprekende rood en de Pinky is een frisse roze die net wat transparanter oogt, een stukje speelser ook dan de klassieke Cherry. 

Naast een mooie kleur op de lippen zorgt de formule van de Phyto-lip twist ook voor fijn, aanvoelende lippen. Dat doen o.a. de plantaardige ingrediënten Phytosqualane (hydraterend extract van olijfolie dat de huid soepel en elastisch houdt en zorgt dat de lippen zichtbaar gehydrateerd en beschermd zijn) en harsextract van de Commiphora (één van de oudste geurende op mirre lijkende stoffen, die dankzij de huidspannende werking een gladstrijkend effect geeft zodat de lippen fraai getekend zijn en de lippen mooier en voller ogen).

De lippotloden hoef je niet te slijpen, je draait ze aan de achterkant omhoog en ze "slijpen" zichzelf als je ze opbrengt op de lippen. Het zebra motiefje maakt de lippotloden lekke opvallend in jouw toilettasje, op de sticker aan de achterkant kun je zien welke kleur ze hebben. 
De kleuren brengen zeer simpel aan, je voelt de kleur absoluut niet zitten op de lippen en mijn lippen voelen goed gevoed en soepel aan, ze hebben geen geur en geven een lichte glans. De houdbaarheid is verschillend, de Cherry overleefd in elk geval prima een latte met iets lekkers erbij *wink*, Pinky is iets sneller verdwenen lijkt het wel.


boven Pinky & onder Cherry

Sisley Phyto-lip twist 4 Pinky - een frisse, best pittige roze kleur die eenmaal opgebracht toch wat transparant blijft waardoor de kleur niet al te knallend wordt, maar het is echt wel een prachtige kleur die iedereen direct een frissere tint zal geven, heerlijk! 

Sisley Phyto-lip twist 6 Cherry - klassiek rood, met een behoorlijk goede dekking en een mooie, satijnen glans. De Phyto-lip twist potloden laten zich heel makkelijk aanbrengen, het lijkt wel of ze magnetisch aan de lippen blijven zitten, waardoor je altijd binnen de lijntjes kleurt, zelfs deze knalrode Cherry! 

Grappig om te zien dat de verschullende lipkleuren direct voor een andere uitstraling zorgen, het lijkt wel dat de Pinky zorgt voor een jongere uitstraling, altijd handig natuurlijk!

De Sisley Phyto-lip twist gaat sinds een paar weken standaard mee in mijn toilettasje, ik vind ze erg fijn! Misschien toch maar eens even gaan kijken naar de andere tinten? Ze zijn ideaal voor de zomermaanden naar mijn idee!

De Sisley Phyto-lip twist kosten EUR 34,00 per stuk (pen 2,5 gram) en zijn verkrijgbaar in zes tinten. Je koopt ze o.a. bij ICI Paris XL en Parfumerie Douglas. Welke kleur vind jij het mooiste van de zes? Heb je ze al getest?

Deel dit artikel
Back to top