Nieuws

Chanel Les 4 Ombres 2014 eyes collection

Sinds ik mij kan herinneren bestaan de zwarte doosjes met 4 ronde oogschaduws van Chanel al, sinds 1982 om precies te zijn, de periode waarin ik langzaam maar zeker beautyverslaafd raakte als jong meisje. Die doosjes hadden een magische aantrekkingskracht, nog steeds...zelfs in 2014 en ik ben dan ook heel blij met de vernieuwd, verbeterde versie's van Chanel Les 4 ombres. Kijk je mee naar de nieuwe combinaties?


Chanel Les 4 ombres hebben een nieuwe formule, één die zorgt voor een mooier resultaat waardoor je behoorlijk creatief kunt worden met de sprekende kleuren. Er komen acht nieuwe kleurencombinaties uit die geïnspireerd zijn door "de" stof van Chanel, de tweed. De vier tinten van de Les 4 ombres hebben ieder de kleur van een draad uit het chique weefsel, ze sluiten perfect op elkaar aan en geven zo altijd een elegant resultaat.

De nieuwe textuur van de oogschaduws is zachter, blijft langer zitten, is gemakkelijker aan te brengen en laat zich ook prachtig blenden, waardoor meer combinaties mogelijk zijn. De pigmentatie is behoorlijk verbeterd, iets wat soms weleens kon tegenvallen in de "oude" doosjes. Ik heb al een aantal van de nieuwe doosjes getest en ik ben behoorlijk onder de indruk, ze zijn echt erg fijn en de kleurencombinaties geweldig. In ieder doosje vindt je oogschaduws met verschillende texturen, van iriserend tot metallic. Kijk maar even mee.....

Les 4 Ombres Tissé EUR 50,00


202 Camelia

204 Vendôme

208 Gabrielle

214 Mademoiselle

224 Riviera

226 Rivoli

228 Cambon

232 Vénitien

Stylo yeux waterproof EUR 24,00
905 Smokey grey (limited edition), 906 Marron glacé, 908 Iris & 909 Bleu métallique
Le volume waterproof de Chanel10 Noir, 20 Brun & 30 Vert grisé (limited edition)

De nieuwe oogschaduwquads en de bijbehorende oogpotloden en mascara's liggen vanaf begin maart 2014 bij de Chanel verkooppunten zoals De Bijenkorf, ICI Paris XL, Parfumerie Douglas en diverse luxe parfumeriën. De producten gaan deel uitmaken van het vaste assortiment, met uitzondering van de twee limited edition producten.

Ben jij nieuwsgierig naar de vernieuwde en verbeterde oogschaduwquads van Chanel? Ik ben er behoorlijk enthousiast over, ze zijn naar mijn mening echt beter geworden. Binnenkort reviews en swatches van heel wat quads! 

Deel dit artikel
Back to top