Nieuws

Guerlain Terracotta Joli Teint collectie 2014

Guerlain introduceert binnenkort een zomerse foundation in hun Terracotta Range, de Joli Teint foundation laat de zon direct stralen op jouw huid. Niet alleen krijgt jouw huid een zonnige kleur, de huid ziet er ook mooier en egaler uit. Wie heeft er nu eigenlijk nog 3 weken vakantie nodig als je in 3 seconden hetzelfde effect qua kleur kan krijgen? En het is nog veiliger ook! Maar weet je, we kunnen het ook prima combineren, kijk je mee naar de nieuwe producten van Guerlain Terracotta?

Ik ben al heel lang groot fan van de Terracotta producten van Guerlain en iedere lente kijk ik ook weer uit naar de nieuwe producten. Sinds een aantal zomers hebben ze ook fijne zonbeschermende producten en zelfbruiners die stuk voor stuk geweldig zijn! Guerlain Terracotta en ik zijn zeker een match, ik hou enorm van de bronzers (die nooit te donker, rood of oranje zijn!) maar ook de andere producten zijn telkens weer een schot in de roos. Helaas krijgen we dit jaar geen nieuwe exclusieve bronzer (of misschien komt die later in het jaar nog wel?), maar heeft Guerlain vooral de focus gelegd op de nieuwe foundation. 

Joli Teint SPF20 in de kleuren Light/clair, Natural, Medium, Dark en Ebony EUR 48,00 (tube 30 ml)

Sunless tinted self-tanning gel EUR 49,00 (pompflacon 150 ml) - vorig jaar ben ik (en een heleboel met mij) verliefd geworden op deze zelfbruiner die niet naar ruikt en een mooi, subtiel resultaat geeft dat je goed kunt opbouwen. 

Bronzing powder brush EUR 36,00 - een handig formaat om mee te nemen en natuurlijk is de kwast groot genoeg om de bronzers goed op te brengen (remember...ga van voorhoofd via jukbeenderen richting kin, in de vorm van een grote 3)
After sun cream EUR 49,00 (tube 150 ml) limited edition - een zalig ruikende after sun cream die jouw kleurtje na het zonnen een "boost" geeft maar de huid ook goed verzorgt met cupuacu boter en camelia- en jojobazaadolie 

Natuurlijk kun je de nieuwe Joli Teint prima combineren met de bestaande bronzers van Guerlain Terracotta, ik gebruik zelf graag de Terracotta 4 seasons in de kleur Brunette.

De Guerlain Terracotta producten zijn het hele jaar door te koop, ook in de winter, maar in de lente/zomer wordt het assortiment meestal iets aangepast, het kan dus zijn dat er ook wat producten zullen verdwijnen. De nieuwe producten, die je hierboven ziet, zullen vanaf 1 april 2014 te koop zijn.

Ben jij ook fan van de Terracotta producten van Guerlain? En zou de Joli teint foundation iets voor je zijn in de zomer?

Deel dit artikel
Back to top