Nieuws

MAC Heroine lipstick is back!!!

Als je een echte MAC fan bent, dan moet je het zeker al gehoord hebben, Heroine lipstick is terug! De krachtige matte paarse lipstick is een echte cult-favoriet en behoorlijk gewild! Zo gewild, dat de lipstick altijd binnen de kortste keren is uitverkocht, maar nu heb je opnieuw de kans hem te bemachtigen. Kun je je voorstellen dat ik hem helemaal niet had? Nu heb ik hem wel besteld, ik ben reuze benieuwd! 

Wil jij deze kleur niet mislopen? Ga dan nu naar www.maccosmetics.nl en bestel de paarse matte lipstick voor EUR 18,50. Natuurlijk is het wel een kleur die je moet durven dragen, maar eerlijk gezegd staat deze kleur prachtig bij heel veel vrouwen, door de koele roze/parse kleur die Heroine wordt als je hem op de lippen aanbrengt. Ik ga hem natuurlijk aan jullie laten zien, maar ik wilde het jullie toch alvast even laten weten, voor het geval dat Heroine vandaag alweer uitverkocht is!

Oh ja, als dat het geval is, dan heb je nog een kans, vanaf 22 maart 2014 vind je Heroine lipstick ook bij de MAC counters! Kun je daar altijd nog voor de deur gaan liggen als je misgrijpt in de online shop!

Deel dit artikel
Back to top