Reviews

Debbie's favorieten - MAC a fantasy of flower MSF Stereo Rose & Perfect Topping

Ben jij nog steeds op zoek naar een product dat je een perfecte glow geeft? Zoek dan niet verder, maar leg één van de nieuwe MAC Mineralize Skin Finishes van de nieuwe MAC collectie A fantasy of flowers in jouw mandje. Die collectie is behoorlijk groot en ik ben bezig met de review, maar deze twee beauties moest ik je zo snel mogelijk laten zien voordat je misgrijpt, ze zijn namelijk geweldig! Kijk je mee?

De Mineralize Skin Finishes behoren al heel lang tot mijn favoriete MAC producten, ik heb volgens mij alle soorten en kleuren die er ooit zijn uitgekomen, ik ben dus behoorlijk verslaafd. Waarom? Dat lijkt me duidelijk als je de foto hierboven ziet, ze geven namelijk een prachtige glans en kleur aan mijn gezicht, waar ik helemaal verliefd op ben.
Mineralize Skin finishes zijn geperste minerale poeders met een medium pigmentatie, waardoor je ze zowel over het hele gezicht kunt aanbrengen of alleen maar op de wangen of jukbeenderen. Je brengt ze aan met een grote poeder of blushkwast of (misschien wel beter) met een MAC duo fibre brush (187 brush), dat geeft een mooi subtiel effect!

Uniek en limited

In de afgelopen jaren zijn er heel wat MSF's uitgekomen, die allemaal zeer verschillen in kleur en glans, sommige zijn glitteriger en anderen weer een stuk poederiger. Ze verdwijnen telkens weer uit het assortiment, al behoren er momenteel twee tot het vaste MAC assortiment (Soft and Gentle en Gold deposit) en dat betekent dat je er atijd snel bij moet zijn, weg is namelijk weg....en sommige kleuren zijn ook nooit meer teruggekomen in het assortiment! (zoals Pleasureflush...de allereerste MSF die ik nog steeds niet in mijn "stash" heb....poor me!).

MAC Mineralize Skin Finish Stereo Rose (EUR 27,50) is een prachtige koper/brons tint met een vleug roze erin, een prachtige kleur om als blush te gebruiken, misschien iets te donker als echte highlighter, maar dat hangt ook af van jouw huidskleur. Ik vind Stereo Rose echt een van de mooiste MSF's uit mijn collectie!


MAC Mineralize Skin Finish Perfect topping (EUR 27,50) is een bleek parelmoerroze, maar ik vind de kleur toch best nog wel warm uitvallen, het is geen extreem lichte highlighter maar is wel prachtig als je wat lichter van huid bent, ook al kan ik hem met mijn medium tintje ook best hebben.


links Perfect topping & rechts Stereo Rose


Misschien een beetje een gekke foto, maar op deze foto zie je de glans wel het beste, vooral in de zon of bij mooi licht zul je enorm onder de indruk zijn van de glans. Stereo Rose heb ik gebruikt als blush (met de MAC 187 kwast EUR 48,00) en daarboven (op mijn jukbeenderen) heb ik nog wat Perfect Topping aangebracht (met de MAC 188 kwast EUR 37,00). Je hoeft niet bang te zijn dat het poeder in fijne lijntjes terecht komt, juist doordat het een minerale poeder is lijkt de kleur en glans helemaal te versmelten met de huid. Zorg er wel voor dat je de MSF poeder goed blend met de huid voor het mooiste effect, doe dat met draaiende bewegingen van de kwast. 
MAC heeft naast deze gekleurde MSF's ook nog naturelle Mineralize Skin finishes natural (EUR 28,00), dat zijn minerale poeders in verschillende huidstinten zonder glitters, die mooi zijn als all over gezichtspoeders of als poeder over een foundation (om die wat te matteren). Die zijn qua finish wel heel anders dan deze gekleurde, meer glanzend versie's en ze zijn dan ook niet te vergelijken.

De MAC A fantasy of flowers zal heel binnenkort te koop zijn in de online shop van De Bijenkorf, hou die zeker in de gaten als je één van deze twee beauties wilt bestellen, ik kan ze je echt aanraden, zeker als je houdt van een mooie glans a la Beyoncé, J-Lo of Kim Kardashian....die kunnen echt niet zonder highlighter! Morgen vind je de rest van mijn review van de nieuwe MAC collectie op Beautyscene, meer informatie vind je in dit artikel dat ik eerder schreef over deze uitgebreide collectie.

Deel dit artikel
Back to top