Blogs & Editorial

Behind the Beautyscenes - week 9 2014

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Als je mij op Twitter en/of Instagram volgt, dan heb je een aantal foto's misschien al gezien maar in dit artikel zie je toch net iets meer. Kijk je mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!

OPI Peel Off basecoat werkt! Maar zorg wel voor een dikke laag, anders brokkelt de laag af en dat maakt het eraf halen niet zo heel simpel! Binnenkort een uitgebreidere review, inclusief informatie.

Op zondag gingen we met de familie even lunchen bij Happy Italy, de mannen gingen naar de Lego film en Bo & ik even naar Rotterdam...ja, ik heb nog wat gekocht, maar Bo het meeste!

Maandag ging ik naar het trainingscentrum van MAC, Estée Lauder, Clinique en Aveda, waar ik een zeer uitgebreide Stress fix massage kreeg en een heerlijke haarbehandeling, met de nodige anti-oxidanten. Heerlijk! Binnenkort heb ik een leuke actie voor jullie, samen met Aveda.

Ik vond nog een tasje....oh ja, vorige week geshopt bij MAC...waarom kan ik nu nooit eens een make-up winkel uitlopen met lege handen? Misschien toch een tikje verslaafd? Natuurlijk had ik Teddy & Buried treasure wel echt nodig!

Tijdens het Chanel event van een tijdje terug stond deze geweldige display met de nieuwe Chanel Les 4 ombres, zo leuk!

Nog meer Chanel? jawel....de zomer make-up collectie is binnen en deze ziet er heel fijn uit, binnenkort meer!

Soms......loopt mijn bureau een beetje over, als er dan ook nog eens 6 tot 8 pakketjes per dag binnenkomen, dan weet je het af en toe even niet meer! Tijd om weer eens goed op te ruimen, iets wat ik echt iedere week wel probeer te doen, anders is er niet meer uit te komen.Geen klacht overigens, maar wel iets wat de nodige tijd kost!

Kijk....21 nieuwe Dior nagellakjes, die allemaal graag geswatcht willen worden....dat belooft weer veel moois! Nog even geduld, ze zullen pas in april te koop zijn.

Lush doet het weer goed, wat een superleuke voorjaarscollectie hebben ze! Ik heb nog geen tijd gehad om in bad te gaan, maar deze week ga ik er gewoon tijd voor maken, misschien wel onder werktijd? 

Guerlain maakt de mooiste bronzers! 

Mijn kapster belde, of ik het nieuwe merk Original Mineral al kende? Ja, dat wel, maar ik had nog niets getest (ook al heb ik wel een kennismakingskit binnen) en kan er nog niet zoveel over zeggen. De volgende dag bracht ze deze spullen voor me mee....kon ik testen! Haha, wat lief! Nu testen we samen! Het zijn zeer natuurlijke shampoo's & andere haarverzorging met Australische ingrediënten, vanaf april bij verschillende salons te koop.

Ik word altijd blij van weer een peeling bij de Velthuis Kliniek, ik was er dinsdag voor mijn 4e peeling en de volgende dag zag mijn huid er stralend uit!

Deze Cire Trudon kaars is geweldig! Het is de Yazbukey kaars en hij ruikt naar viooltjes en leer, volgens mij ruik ik ook een vleugje lipstick....rode om precies te zijn, heerlijk! Het is een beetje een ondeugende geur, maar oh zo lekker (te koop voor EUR 70,00 o.a. bij Celeste Parfums)

Deze staat alweer een tijdje in de keuken, de mega zeepflacon van Soap Treatment Store. Eigenlijk is het een versie voor in de badkamer, maar in de keuken voldoet deze ook prima. Mede door de natuurlijke ingrediënten droogt de zeep niet uit en ruiken ze extra lang naar sinaasappel en grapefruit, lekker.

Altijd fijn als je een show live kunt meekijken, Dior showde op Paris Fashion Week en er waren best leuke dingen te zien...een tikje saai vond ik wel, maar deze donkerpaarse jurk was echt perfect! 

Zo lief van Kiehl's om hun "lifesavers" naar mij op te sturen! De meeste ken ik wel, die heb ik weleens eerder gebruikt, maar de Night recovery eye en de Overnight peel zijn nieuw voor me, ik ga ze testen! Kiehl's koop je o.a. bij De Bijenkorf.
Na het ruiken van de nieuwste geur van Jo Malone, Rain & Angelica, werd het direct duidelijk....morgen moet ik weer even bij Jo Malone langs. Mijn douchegels zijn bijna allemaal op en ik wil ook graag weer eens een nieuwe bodycreme en geurkaars....welke zullen het worden? De Rain collectie (die bestaat uit 4 verschillende geuren) komt in april 2014 bij de counter in De Bijenkorf in Den Haag, wist je dat er binnenkort ook een Jo Malone counter wordt geopend in de Bijenkorf Amsterdam?

MAC MSF Stereo Rose....ik hou ervan!!!

Geen carnaval voor mij....ik woon boven de grote rivieren, maar misschien zijn jullie het wel goed aan het vieren dit weekend? Draag je wel bijpassende nagellak? Maak er dan een leuke foto van en deel die op Instagram met #essiecarnaval, Essie geeft nog een prijsje weg!
Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws, volg mij dan op Twitter (@mrsbeautyscene) of Instagram (@mrsbeautyscene). De komende week werk ik extra hard en veel thuis, er is nog zoveel te doen! Gelukkig krijg ik deze week nog even extra hulp van ex-stagiaire Vivianne, die minor heeft gehaald en binnenkort gaat afstuderen. Maar eerst nog even lekker uit eten en morgen shoppen in Den Haag, Marks & Spencer here I come!
Deel dit artikel
Back to top