Inspiratie & Tutorials

Inspiratie - LOTD - Estée Lauder Plum Amethyst

Enkele dagen geleden liet ik jullie de nieuwste make-up collectie van Estée Lauder, de Sensuous Gold collectie zien in dit uitgebreide artikel. Vandaag heb ik een mooie lipstick uit die collectie om aan jullie te laten zien, de Signature lipstick in de kleur Plum Amethyst, een roze/paarse tint die ik erg mooi vind. Klik op de foto voor een swatch op mijn lippen en meer informatie over de lipstick.... De Plum Amethyst is een kleur roze die echt wat paars in zich heeft, maar de kleur blijft desondanks redelijke neutraal en bescheiden, dat past ook wel bij het merk Estée Lauder. De Signature lipsticks zijn er prettig om te dragen, ze hebben een prachtige pigmentatie en de kleur dekt dan ook in één keer. De lipstick heeft geen geur of smaak, dat is echt erg fijn! De houdbaarheid is goed, maar verwacht geen wonderen want na het eten en/of drinken zul je de lipstick toch wat moeten bijwerken. Hier een swatch van de lipstick op mijn lippen:

Voor het opbrengen van een lipstick zorg ik altijd dat mijn lippen goed voorbereid zijn, zo gebruik ik altijd een lipbalm (in dit geval een lipbalm van Kiehls die niet op de foto hieronder staat), de MAC prep & prime lip en eventueel de MAC lip erase. Die laatste heeft vooral effect als ik lichtere kleuren lipgloss of lipstick wil dragen.

En speciaal voor jullie *wink* een full face foto, al was het niet mijn meest fotogenieke dag.....

De lipstick ligt nu in de winkels en kost EUR 20,50. Wat vinden jullie van de kleur? Hebben jullie ook lipproducten van Estée Lauder en wat zijn jullie ervaringen? Laat het ons weten, ik ben reuze benieuwd! Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top