Nieuws

Peter Philips wordt Creative and Image Director bij Dior Make-up

Groot nieuws in beautyland, Peter Philips (ex Chanel) wordt vanaf vandaag Creative & Image director van Christian Dior Make-up. Ik moet je eerlijk zeggen dat ik dit niet zag aankomen, al is deze stap niet zo gek sinds Raf Simons (mede Belg aan het hoofd staat van Dior fashion. Toch is het best een bijzondere transfer, zoiets als Ronaldo opeens voor FC Barcelona zou gaan voetballen. Uiteraard is zowel Dior als Peter Philips met deze nieuwe uitdaging in de wolken....

Claude Martinez, President & CEO of Parfums Christian Dior: 
"We zijn in de wolken om Peter Philips te mogen verwelkomen bij Parfums Christian Dior. Zijn talent en zijn unieke en moderen visie op beauty zijn bekend over de hele wereld. Ik ben ervan overtuigd dat Peter kan bijdragen aan nog meer Dior Makeup."

Peter Philips,

"Ik ben gevleid door het vertrouwen dat ik heb gekregen bij Christian Dior Make-up, wiens waarden, savoir-faire en innovatieve producten ik zeer respecteer. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met alle betrokken teams en zal mij compleet onderdompelen in de wereld van Dior”.

Peter Philips heeft Chanel behoorlijk op de kaart gezet qua trends in make-up, denk maar aan het succes van alle prachtige nagellakken of de nieuwe Rouge Coco lipsticks waardoor jonge vrouwen weer "aan de lipstick" zijn gegaan! Ik denk dat we er dus vanuit kunnen gaan dat we heel wat mooi zullen gaan zien bij Dior Make-up de komende jaren. Ik denk alleen dat dit ook het einde betekent van de samenwerking tussen make-up guru Pat McGrath en Dior, maar die hadden ook geen vaste samenwerking, maar werkten puur samen voor en tijdens de fashionshows.


Dior beauty Fall 2014
Ben jij fan van Peter Philips? Wat verwacht jij van deze samenwerking?
Deel dit artikel
Back to top