Inspiratie & Tutorials

Lekker lezen - BFLmag, de eerste e-glossy voor op de tablet

Tot voor kort kocht ik regelmatig stapels buitenlandse magazines om die 's avonds op de bank lekker door te bladeren, heerlijk om de Amerikaanse Vogue of Harpers Bazaar te lezen. Nu doe ik dat niet meer, althans niet op die manier, ik heb namelijk een abonnement op de tablet versie van die magazines en dat is veel handiger. Helemaal nieuw is de eerste Nederlandse e-glossy voor op de tablet, BFLmag, die zeker ook een aanrader is. Download de BFLmag en lees de eerste editie, wordt dit het magazine van de toekomst?


BFLmag staat voor Beauty Fashion Lifestyle magazine en is helemaal afgestemd op het gebruik op een tablet, je kunt BFLmag dus niet in de winkel kopen. Maar dat is helemaal niet erg, want om BFLmag te lezen hoef je helemaal niets te betalen, je hoeft alleen de (gratis) app te downloaden op jouw ipad of Android-tablet en daarmee haal je het nieuwste BFLmag binnen. 

Wat vind je in BFLmag? Artikelen geschreven door verschillende journalisten over beauty, fashion, reizen en lifestyle, columns van bijzondere mensen zoals Sophie van der Stap, Touriya Vaughan en Mari van der Ven maar ook leuke winacties waarmee je reizen, mooie beautyproducten of een verwendag kunt winnen en natuurlijk ook veel leuke shoppingtips. Het is bijzonder handig dat je met 1 aanraking direct naar een webshop geleid wordt zodat je, als je wilt, direct kunt shoppen, dat scheelt zoeken!Natuurlijk heb ik BFLmag al even voor jullie getest en ik moet zeggen dat alles heel handig werkt, je "swipet" makkelijk door het BFLmag heen, maar ook "springen" naar een bepaalde pagina gaat snel en handig. Ja, dit is een prima vervanging van een dik en zwaar tijdschrift, handig ook om onderweg te lezen of 's avonds in bed. Je kunt de BFLmag app downloaden in de IOS of Android versie, maar je kunt BFLmag ook lezen op www.bflmag.com

Lees jij ook graag magazines en/of boeken op jouw tablet? Of hou je het toch bij de "ouderwetse" papieren versie?

Deel dit artikel
Back to top