Nieuws

MAC Patentpolish lip pencil collectie - NL release 10 mei 2014

Lipsticks of lipglosses in potloodvorm zijn zo ongeveer door ieder make-up merk weleens uitgebracht, met één uitzondering : MAC had er nog steeds geen. Grappig dat een merk, dat vrijwel altijd innoverend is nu zo ongeveer als laatste een product uitbrengt! Maar dat kan natuurlijk ook een heel goede reden hebben, misschien ligt de lat bij MAC wel zo hoog dat ze nu pas tevreden zijn en de Patentpolish Lip Pencils uitbrengen. Tenslotte hebben ze wel een eer hoog te houden, kijk je even mee naar de kleuren die er aan komen?

MAC Patentpolish Lip Pencil is het nieuwe toverstokje voor de lippen, met enkel een swipe bereikt het direct een weelderige glans. Een unieke blend van verzachtende bestanddelen houdt de lippen zacht met een ultra smooth texture die niet zwaar of plakkerig aanvoelen. De handige twist-up applicator houdt het potlood schoon en mess-free, dit zonder te slijpen. Geniet van de oogverblindende reeks van 12 nieuwe kleuren die briljant matchen met alle huidtinten.

Patentpolish lip pencil EUR 18,00

Innocent - nude beige

  Teen dream - bright coral orange

Go for girlie - bright yellow-pink

Revved up - creamy peach

Fearless deep - blue-pink

Berry bold - orange-red

Sultana - dark grape

Hopelessly devoted - bright clean fuchsia

Spontaneous - soft plum with pearl

Kittenish - mauvey pink

Patentpink - washed-out lilac

Pleasant - rosy pink 

Ik ben nieuwsgierig! Ik verwacht de lip pencils binnenkort binnen te krijgen en ben vooral erg benieuwd hoe de dekking en pigmentatie zal zijn, zijn het mooie dekkende kleuren of krijgen we meer glans dan kleur? Of zijn ze misschien wel mat? Ik ga het jullie natuurlijk laten weten tegen de tijd dat ze in de winkels liggen, eerst maar eens goed uittesten. De kleuren zien er mooi uit en wat ben ik blij dat je de lip pencils niet hoeft te slijpen, dat is altijd zo vervelend.

De twaalf kleuren MAC Patentpolish lip pencils liggen vanaf 10 mei 2014 bij alle MAC counters en verkooppunten zoals je die vindt in De Bijenkorf en Parfumerie Douglas. Online shop je ze o.a. bij De Bijenkorf en www.maccosmetics.nl, misschien zul je ze daar wel iets eerder kunnen vinden dan de officiële on counter datum. Ik moet nog even nagaan of het om een limited edition gaat (ik denk het wel) of dat ze blijvend worden opgenomen in de collectie, ik laat het zeker nog even weten!

Ben jij ook fan van dit soort grote lippotloden? Ik vind ze over het algemeen altijd wel handig!

Deel dit artikel
Back to top