Nieuws

MAC Playland collectie NL release 10 mei 2014 (exclusief bij De Bijenkorf)

Na alle pasteltinten die ik dit voorjaar voorbij heb zien komen ben ik er helemaal klaar mee, ik vind er niets aan (ook al mag het dan trendy zijn). Nee, geef mij maar mooie sprekende kleuren, al mogen die in de lente heus wel fris en licht zijn, tenslotte past dat ook meer in het modebeeld. Gelukkig is daar MAC en MAC stelt ook nu niet teleur met hun vrolijke Playland collectie. Toch heb ik wel een paar kanttekeningen, want of ik nu zo blij wordt van fuchsia roze of knalgeel rond mijn ogen....I don't know about that! Kijk je even mee?


Lipstick EUR 18,50


PLAYLAND frosty yellow gold (frost) & SWEET EXPERIENCE bright pink (amplified)

HAPPY-GO-LUCKY hot pink (amplified) & TOYING AROUND hot coral pink (amplified)

RED BALLOON hot fuchsia (amplified) & HEAD IN THE CLOUDS red with pearl (frost)
Lipglass EUR 17,50

BRIGHT SIDE creamy yellow

LOTS OF LAUGHS creamy peach

CAROUSEL creamy pink

LIVE IT UP creamy orange

PURE SILLINESS creamy lilac 
Casual Colour EUR 21,50

(voor lippen en wangen)


FOR YOUR AMUSEMENT bright pastel pink

HI JINKS! bright coral 

 YOUNG AT HEART bright pink 
Pigment EUR 21,50 -

losse poeder met hoge concentratie pigment die je voor allerlei toepassingen kunt gebruiken, op de ogen, lippen en wangen maar ook gemengd door body lotion of nagellak.


EVER SO YELLOW soft yellow with pearl

HI-DEF CYAN cyan blue (vast in het pro assortiment)

NEO-ORANGE intense neon salmon

GOLDEN OLIVE high frosted green-gold 
Chromagraphic pencil EUR 15,50

- zeer gepigmenteerde oogpotloden die normaal gesproken deel uitmaken van het MAC pro assortiment


GENUINE ORANGE bright orange

HI-DEF CYAN hi-def cyan

PROCESS MAGENTA matte magenta

BLACK BLACK deepest black

De lipsticks zien er heel mooi uit, heerlijke kleuren en zo te zien zit het met de dekking/pigmentatie ook wel goed om de meeste een "amplified" finish hebben. Lipsticks met een "amplified" finish zijn over het algemeen zeer gepigmenteerd en dekkend, maar eigenlijk moet ik ze eerst zien en testen om er echt iets over te kunnen zeggen. De Chromagraphic pencils zijn best prettig in gebruik, al gebruik ik persoonlijk alleen de huidskleurige tint aan de binnenkant van de waterlijn, ik gebruik liever andere (MAC) potloden als eyeliner. En zoek je nog een handig 2 in 1 product, dan kun je zeker eens denken aan de Casual Colour, handig ook om mee te nemen op vakantie!
De MAC Playland collectie zal vanaf 10 mei 2014 te koop zijn, exclusief bij de MAC counters van De Bijenkorf, alsook in de online shop van De Bijenkorf (soms is het daar al iets eerder beschikbaar, hou het even in de gaten als je niets wilt missen). 

Durf jij het wel aan, een magenta potlood rond de ogen of misschien wel een geel pigment? Hoe zou je die dan combineren?  

Deel dit artikel
Back to top