Nieuws

MAC gaat samenwerking met zangeres Lorde

Lorde, de zangeres die jullie ongetwijfeld kennen van haar hit "Royals" gaat samenwerken met MAC Cosmetics voor een limited make-up collectie die deze zomer in de winkels komt te liggen. De combinatie Lorde en MAC is geen toevallige, Lorde werkt al langer samen met MAC make-up artist Amber Dreardon die haar make-up verzorgt bij grote optredens. Maar de liefde voor MAC gaat nog langer terug, Lorde's eerste MAC lipstick was Snob en die kocht ze al op 14 jarige leeftijd!


Lorde bij de BRIT awards - foto Anthony Harvey

de facechart waarop de collectie is gebaseerd, een typische Lorde look!

"Ik hield als klein meisje al van de make-up van M•A•C Cosmetics. Ik kan mij nog goed herrineren dat ik heb gespaard om mijn allereerste M•A•C lipstick [Snob] te kunnen kopen toen ik 14 jaar was, ongeveer 20 van mijn vrienden wilden die kleur toen ook direct uitproberen.  M•A•C heeft ook een duidelijke ethiek, maar loopt daarnaast ook altijd voorop in de modetrends. Ik was dus ook heel blij om met hun samen te werken voor deze collectie, ik gebruik ze nu zo ongeveer dag en nacht, ik hoop dat je er ook zo veel plezier van zult hebben!" – Lorde 

"Sinds onze ontmoeting in Nieuw Zeeland in 2013, Since meeting in New Zealand in 2013, hebben we een geweldige samenwerking, het is een plezier om met Lorde te werken. We hebben zulke geweldige momenten samen gekend, van het filmen van "Team" in New York, tot de optredens bij de Grammys en de Brit awards, en nu natuurlijk tijdens de tour door de USA.
Het is natuurlijk ook geweldig dat Lorde juist mensen van haar eigen leeftijd aanspreekt en ze ook zo toegangelijk is, haar looks en haar stijl zijn het levende bewijs....
” – Amber D, Senior Artist, M·A·C Cosmetics

Royals van Lorde, check ook even haar make-up look
Natuurlijk hou ik jullie op de hoogte, de collectie komt in deze zomer ook naar Nederland, verdere details ontbreken nog maar zullen natuurlijk zo snel mogelijk op Beautyscene verschijnen. Wat vinden jullie van deze samenwerking?

Edit : de samenwerking van MAC & Lorde bestaat uit de paarse lipstick die jullie op de facechart zien (Pure Heroine) en de bekende Pentultimate eyeliner, de collectie is vanaf 30 juni 2014 exclusief online te koop via www.maccosmetics.nl (zo lang de voorraad strekt)

Deel dit artikel
Back to top