Nieuws

Viktor & Rolf introduceren hun nieuwe parfum Bonbon in Amsterdam

Misschien heb je het hier en daar al opgevangen, Viktor & Rolf brengen een gloednieuwe damesgeur uit met de zoete naam Bonbon. Aanstaande zaterdag wordt Bonbon wereldwijd gelanceerd door Viktor & Rolf zelf, nu eens niet in Parijs, Londen of Milaan maar "gewoon" in Amsterdam bij De Bijenkorf. Dit is een unieke gelegenheid om bij te wonen en als je bij de eerste kopers van Bonbon hoort, dan signeren de heren de flacon ook nog eens voor je! Ik ga zelf waarschijnlijk ook even kijken, misschien zie ik je ook wel?


model Edita Vilkeviciute is gefotografeerd door Inez van Lamsweerde & Vinnodh Matadin

De naam Bonbon heeft een dubbele betekenis, uiteraard verwijst de naam naar het zoete, gourmand karakter van de nieuwe parfum maar het Franse woord voor goed is ook "bon", Bonbon zou je dus ook kunnen vertalen in "heel goed". Uiteraard zit er een heel verhaal achter deze geur, je krijgt er in elk geval behoorlijke trek van.
"Bonbon bestaat uit sprankelende mandarijnen- en sinaasappelpartjes omhult door karamel"
"Zonovergoten jasmijn wordt aangevuld met oranjebloesem wiens zoete aroma's nauw aansluiten bij de zachtheid van karamel"
"In de basis vormt het hout en verrassend evenwicht tussen romige, cremige melkachtige sandelhoutnoten en sterkere en donkere ambergeurnoten die doen denken aan bijna te hard gebakken karamel"

Je moet er wel behoorlijk vroeg voor op pad, de officiële lancering vindt namelijk a.s. zaterdag 15 maart 2014 om 10:00 uur plaats in de Lichthal op de eerste verdieping van De Bijenkorf in Amsterdam. Viktor & Rolf kennende zal dat zeker een bijzonder moment worden, ze pakken altijd enorm en creatief uit, ik verwacht dus mooie lancering.

De eerste 100 klanten die op die ochtend een flacon Bonbon aanschaffen (dat kan al vanaf 9.30 uur) zullen die flacon kunnen laten signeren door het ontwerpersduo, een unieke gelegenheid omdat de heren vrijwel altijd in het buitenland vertoeven. Ben je een echte Viktor & Rolf fan, dan moet je hier dus eigenlijk wel bij zijn, het is de moeite van het vroege opstaan zeker waard. Je koopt al een flacon Bonbon eau de parfum vanaf EUR 68,00 (30 ml), vanaf zaterdag 15 maart 2014 is de geur ook te bestellen in de webshop van De Bijenkorf, helaas dan niet gesigneerd....


Viktor & Rolf
Ben jij benieuwd naar deze nieuwe, zoete parfum van Viktor & Rolf? Ik heb hem al even in huis en inderdaad, hij is zalig zoet en de verpakking is geweldig! Viktor & Rolf Bonbon is vanaf 15 maart 2014 een aantal weken exclusief te koop bij De Bijenkorf, vanaf half april 2014 zul je Bonbon op bij de andere verkooppunten kunnen kopen.
Deel dit artikel
Back to top