Reviews

Win & slaap - een luxe lakenset t.w.v. & extra grote Deep Sleep Pillow Spray

Heb jij vannacht lekker geslapen? Of kan jij nog wel wat hulp gebruiken? Ik heb jullie afgelopen week kennis laten maken met de fijne Deep Sleep producten van This Works in dit artikel, maar vandaag heb ik nog een leuke aanvulling. Ik mag namelijk 5 exemplaren van de mega grote flacon Deep Sleep Pillow Spray weggeven en één van de winnaars wint ook nog een prachtige, luxe dekbedovertrek van het merk Yumeko, beschikbaar gesteld door Hotel Droog. Doe je snel mee?

Wie herkent het niet? Als je de lakens van jouw bed hebt verschoont dan slaap je de nacht erna altijd nog lekkerder, lijkt het wel. Ik ben er echt gevoelig voor, ik kan er wakker van liggen als lakens niet fijn aanvoelen. Voor mij moeten lakens en dekbedovertrekken altijd gemaakt zijn van fijn geweven katoen, des te fijner geweven, des te beter. En mijn lakens moeten (!!) gestreken zijn, anders doe ik ze niet op mijn bed. Na het strijken spray ik meestal een vleugje parfum op de lakens (weet je nog? Pure Grace van Philosophy) en dan gaan ze de kast in. Als je ze dan gaat gebruiken ruiken ze heerlijk en voelen ze heerlijk aan! Goed beddengoed is dus een must voor mij en daarom vind ik het extra leuk dat ik een mooie luxe set bedlinnen aan één van jullie mag weggeven!
Het Yomeko bed linnen

Verander de wereld als je slaapt ! Met een Yumeko dekbedovertrek bespaar je de wereld al snel een kilo aan nare chemicaliën en pesticiden. Dit extreem zachte 100% biologische katoenen dekbed en kussenslopen zijn gemaakt met behulp van katoen van de hoogste kwaliteit uit India. Alle stoffen zijn gecertificeerd door zowel de Global Organic Textile Standard als Fair trade organisaties, en zij garanderen dat het katoen vervaardigd wordt zonder het gebruik van gevaarlijke chemicaliën of onder oneerlijke arbeidsomstandigheden.
De prijs die je kunt winnen is gemaakt van 100% biologisch katoen, is er alleen in wit en je hebt de keuze uit een 1-persoons of 2-persoons dekbed overtrek t.w.v. EUR 74,50, EUR 115,00 (2.00 m x 2.40 m) of EUR 129,50 (2.40 m X 2.40 m). Deze prijs is mogelijk gemaakt door Hotel Droog (www.hoteldroog.com)
Wat kun je winnen?
Ik geel 5 megasize flacons This Works Deep Sleep Pillow spray t.w.v. EUR 38,50 weg en 1 van die winnaars wint dus ook de prachtige set Yumeko bedlinnen naar keuze. Dat is een heerlijke prijs die er vast voor zorgt dat je de komende maanden slaapt als de schone slaapster en je uitgerust zult opstaan, dat geeft enorm veel energie natuurlijk. 
Hoe maak je kans om de prijzen te winnen?
  • stuur voor 1 april 2014 een mail naar winactie@beautyscene.nl o.v.v. Deep Sleep met daarin het antwoord op de volgende vraag: welke drie ingrediënten zijn de hoofdingrediënten van de Supersize Deep Sleep Pillow Spray van This Works?
  • vermeld in de mail tevens jouw naam en adres, anders kan de inzending niet worden behandeld
  • na 1 april 2014 neem ik contact op met de winnaars (o.a. over de maat van het bedlinnen), zij zullen hun prijs ontvangen van Cosmania
Doen jullie gezellig mee met de winactie? Als je het antwoord op de vraag zoekt, dan kun je het beste weer even een kijkje in dit artikel nemen of weten jullie het nog wel? Ik ben benieuwd naar jullie inzendingen! Wil je meer zien van het leuke merk This Works? Ga dan naar Cosmania.nl en vergeet niet dat er ook nog een actie loopt waar je een gratis Deep Sleep Cream ontvangt bij aankoop van EUR 60,00 aan Deep Sleep producten!
Deel dit artikel
Back to top