Reviews

Look of the day met Dior, Armani en Chanel (plus korte reviews)

Jullie weten natuurlijk allemaal dat ik graag complete make-up collecties review, tenslotte moet er wel iets te zien en te lezen zijn in een artikel. Een artikel over één blush of lipstick zul je niet zo snel zien op Beautyscene, maar soms bestaat uit make-up collectie maar uit enkele producten of zijn er niet van alle producten samples. De oplossing is dan om deze producten te combineren in een artikel, vandaag zie je nieuwe producten van Chanel, Dior en Armani in mijn "look of the day", kijk je mee?

Niet alles is nieuw trouwens, het Les 4 ombres Tissé Rivoli palette hebben jullie al een keer voorbij zijn komen! Maar nog niet in een look, wel de swatches en mijn review in dit artikel.

Armani Belladonna highlighting palette (EUR 73,00) - een lichte highlighter die fris en cremig aanvoelt maar op de huid oogt al een poeder. De kleur is een warme, beige met een behoorlijke glans. Het palette heeft een spiegeltje en onder de poeder vind je nog een kwastje waarmee je de poeder prima kunt aanbrengen.

Volgens Armani zou je het palette ook kunnen gebruiken als all-over gezichtspoeder, maar dat vind ik toch niet zo erg mooi, tenzij je een erg droge of vale huid hebt, dan kun je het eventueel wel gebruiken. Ik hou het bij een glanzende highlight over mijn blush heen of ik gebruik de kleur als highlighter in de binnenste ooghoek of onder mijn wenkbrauwen. Of het palette de prijs waard is? Eerlijk gezegd vind ik het een tikje aan de dure kant, al zul je waarschijnlijk wel je leven lang met het palette doen, je gebruikt nl. maar weinig.

Mijn blush is van Dior, om precies te zijn Diorblush Trianon edition Corail Bagatelle (EUR 44,50), een mooie roze blush met een vleugje koraal en hele fijne shimmer die je amper ziet. De kleur is vrij licht en goed op te bouwen, ook voor lichtere huidjes zeer geschikt, de kleur geeft een frisse look.

links Armani Belladonna Highlighting palette en rechts Diorblush Corail Bagatelle

Voor mijn oogmake-up heb ik het Chanel Tissé Rivoli palette (EUR 50,00) gebruikt met mooie glanzende tinten in verschillende bruintonen. Ik moet je eerlijk zeggen dat ik de donkere kleur toch niet echt geweldig vind, als ik de kleur los swatch dan geeft deze prima kleur af maar zodra ik de kleur aanbreng over een van de andere tinten lijkt hij niet goed te pakken. Je moet dus wel een paar keer extra aanbrengen om een echt donkere kleur te krijgen, hou daar even rekening mee.

Als eyeliner heb ik het Stylo Yeux waterproof in de kleur Santal gebruikt, een mooie donkerbruin die niet te rood is, ik gebruik deze heel erg vaak als ik zwart net iets te donker of hard vind.

Op mijn lippen heb ik een mix, beide lipproducten vond ik apart niet zo erg mooi bij mij staan, maar samen geeft het toch wel een prima look! De Rouge Dior lipstick Rose Crinoline (EUR 35,50) is een mooie koraal/roze kleur maar is wel vrij droog en trekt snel in de lijntje, ondanks een lipbalm en dat is jammer. Maar met een beetje gloss over de lipstick los je dat grotendeels weer op, toch vind ik het wel een beetje tegenvallen van Dior. De Armani Flash Lacquers in de kleur 514 Pink (EUR 31,00) is wel heel erg licht naar mijn smaak, de glans is mooi maar de kleur is te verwaarlozen. Ik snap het wel een beetje, de gloss komt uit de Effetto Nudo collectie, maar toch verwacht is dan wel een klein beetje kleur en niet alleen glans.

links Rouge Dior 531 Rose Crinoline & rechts Gloss d'Armani 514 Rose


Samen met het een prima look! Ik moest vandaag voor een zakelijke afspraak de deur uit en dan voldoet deze look natuurlijk prima, niet te uitbundig maar wel netjes en verzorgd. Ik draag ook nog de By Terry Densiliss foundation en mijn wenkbrauwen heb ik iets aangezet met het doosje van Guerlain, wat een geweldig wenkbrauwpoeder is dat, ik kan niet meer zonder. Kunnen jullie raden wat voor mascara ik draag? Vast wel!
Ik vond de nude lipstick heel mooi, maar voor de zakelijke afspraak heb ik toch gekozen voor een knalrode Rouge Ecstasy van Armani (EUR 34,00) in de kleur  400 om precies te zijn. Deze lipsticks zijn heel fijn, ze zijn zeer gepigmenteerd, voelen licht aan op de lippen, plakken niet en maken mijn lippen mooi glad (en gaan dus niet in de lijntjes zitten. Na de meeting ben ik weer teruggegaan naar de nude lipstick, voor een dagje thuiswerken is dat net even fijner vind ik.

Wat vind jij van mijn look vandaag? Vind je dit soort artikelen ook leuk om te lezen? Dan combineer ik mijn look van de dag met korte reviews, misschien wel leuk en handig? Of vind jij het niets? *wink?

 

Deel dit artikel
Back to top