Reviews

Win 1 van mijn nieuwe favorieten - Perricone MD Blue Plasma Orbital

Sinds een half jaar ben ik compleet verslingerd aan exfoliants om mijn huid mooier te maken, iets wat jullie waarschijnlijk wel gezien hebben in "mijn favorieten" artikelen en in de video's over mijn huidverzorginsroutine. Om de zes weken ga ik naar de Velthuis Kliniek voor een peeling met glycolzuur (momenteel 50 %) maar thuis hou ik het dan zelf graag bij met een aantal fijne producten. Nu gebruik ik sinds een week of tien ook een (veilige) peeling voor de huid rond mijn ogen, de Blue Plasma Orbital van Perricone MD. Een heerlijk product, daarom is het zo leuk dat ik er 3 mag weggeven aan jullie. Lees je mee hoe je kans maakt?

In dit eerdere artikel heb ik je al laten zien wat mijn favoriete exfoliërende combinatie is, daar heb ik ook al iets verteld over Blue Plasma Orbital van Perricone MD, maar misschien is het goed om ook iets meer te vertellen over de werking en ingrediënten.


Na het wereldwijde succes van Blue Plasma introduceert dr. Nicholas Perricone de eerste peeling zonder zuren die zacht genoeg is om te gebruiken voor de kwetsbare en gevoelige oogzone. Deze doorbraak in huidverzorging zet de krachtige Blue Plasma-technologie in voor een egale huid en frisse oogopslag. Deze eye treatment heeft twee krachtige, maar subtiele werkingen. Ten eerste verwijdert deze biospecifieke peeling alléén de dode huidcellen. Ten tweede herstelt het de natuurlijke vochtbalans van de huid met verrijkt water. De resultaten zijn verbluffend. Fijne lijntjes en rimpels vervagen. Vochtwallen en donkere kringen verminderen. De huid rondom de ogen wordt egaler. Meteen na het aanbrengen, maar ook op langere termijn geeft Blue Plasma Orbital de oogzone een ongeëvenaard heldere uitstraling.

Zo'n ingrediëntenlijst lijkt altijd heel ingewikkeld, daarom heb ik de belangrijkste ingrediënten even op een rijtje gezet. 

  • carnitine - een aminozuur dat ook voorkomt in het lichaam en zou zorgen voor een betere hydratatie maar ook anti-oxiderende eigenschappen hebben
  • urea - een ingrediënt dat ook aanwezig is in urine, maar hier uiteraard in synthetische vorm wordt gebruikt, don't worry. Het heeft een exfolierende werking en werkt ook hydraterend.
  • roe extract - een extract dat gewonnen wordt uit zalmeitjes en een peelend effect heeft op de huid waardoor deze helderder en stralender zal ogen
  • hyaluronic acid - een lichaamseigen stof die een hydraterende boost geeft aan de huid en vocht ook beter vasthoudt in de huid waardoor de huid voller en gezonder zal ogen
  • allantoin - een verzachtend ingrediënt
  • planton extract - verstevigd de huid en zorgt dat wallen verdwijnen

Ik ben echt extreem tevreden met deze zachte peeling. Mijn huid is best gevoelig rond mijn ogen en ik merk het altijd heel snel als ik een product gebruik dat niet goed werkt. Ik ben altijd een beetje voorzichtig in het gebruiken van gels rond mijn ogen, omdat die vaak niet voldoende voeden. Maar Blue Plasma Orbital is echt heel anders, de structuur is wel een gel, maar eenmaal op de huid voelt het toch als een voedende creme. Ik gebruik Blue Plasma Orbital iedere avond (1 keer per dag gebruiken is voldoende) en soms gebruik ik er niet eens een oogcreme overheen. Zo fijn voelt de Blue Plasma aan, dat zegt zeker wel iets.

Ik vind de huid rond mijn ogen de laatste tijd er echt beter uitzien, waar ik ook erg blij mee ben is dat de "verstopte poriën" langzaam lijken te verdwijnen. Onder mijn ogen, richting neus had ik "last" van poriën die wel verstopt leken met talg, je zag ze vrijwel niet maar met een vergrotende spiegel zag ik ze wel en ik kwam er maar niet vanaf. Nu was het geen groot probleem, maar nu ik Blue Plasma gebruik zie ik duidelijk dat ze verminderen en dat is natuurlijk altijd fijn. De huid rond mijn ogen voelt duidelijk steviger aan en zelf donkere kringen lijken er minder door te schemeren, iets wat waarschijnlijk vooral te maken heeft met de verbeterde hydratatie van de huid, waardoor ook fijne lijntjes minder te zien zijn. Ja, ik ben echt tevreden!

zuinig in gebruik, na 10 weken dagelijks gebruik zit dit nog in mijn potje!
Hoe leuk is het dan ook dat ik van Babassu (waar je producten van Perricone MD kan kopen) 3 potten Perricone MD Blue Plasma Orbital t.w.v. EUR 69,00 per stuk mag weggeven aan jullie? Heel erg leuk, nu kunnen 3 van jullie dit fijne product ook eens testen, doe jij mee met de winactie?
  • stuur dan voor 5 april 2014 een mail naar winactie@beautyscene.nl o.v.v. Blue Plasma met daarin een motivatie waarom jij zo graag deze Blue Plasma Orbital wilt testen
  • vermeld in de mail ook jouw leeftijd, huidtype en vergeet niet jouw adres mee te sturen, incomplete inzendingen kunnen helaas niet meedingen
  • na 5 april 2014 zal ik, via mail, contact opnemen met de 3 uitverkoren lezeressen, waarna zij van Babassu de Blue Plasma Orbital krijgen toegestuurd en aan de slag gaan om het product te testen. Natuurlijk zou ik het leuk vinden om later van ze te horen hoe het product bevalt!
Kennen jullie de producten van Perricone MD ook? Heb ji misschien wel een favoriet product van dit merk? Ik heb de laatste tijd veel producten van Perricone MD getest en ben eigenlijk heel tevreden! Perricone MD koop je in Nederland o.a. via Babassu (ze hebben winkels in Amsterdam en Leiden, maar natuurlijk ook een webshop!) en via www.perriconemd.nl.
Deel dit artikel
Back to top