Algemeen

Beauty dilemma - zou je 1000 euro uitgeven aan make-up of huidverzorging?

Iedere zondag leg ik jullie een beauty-dilemma of beauty-vraag voor, die kan variëren van een luchtige vraag tot een lastig dilemma. Natuurlijk is het wel het leukste als jullie lezers hierop reageren, tenslotte kunnen we ook veel van elkaar opsteken. Ik deel in dit artikel uiteraard altijd mijn mening of antwoord op de vraag, doen jullie dit dan ook? Stel je voor dat je morgen voor de keuze wordt gesteld : geef 1000 euro uit aan make-up of aan huidverzorgingsproducten....wat zou jij dan doen? Het budget verdelen is geen optie...

Beauty dilemma
Het blijft altijd leuk om te fantaseren, stel je nu eens voor dat als jouw make-up & gezichtsverzorgingsproducten als bij toverslag allemaal onbruikbaar zijn geworden (een vreemde bacterie ofzo). Heel vervelend natuurlijk, maar gelukkig krijg je 1000 euro om ze te vervangen, althans...om te kiezen welke producten je zou kopen. Je mag die 1000 euro maar in één winkel uitgeven, in een winkel waar ze alleen maar make-up verkopen of in een winkel waar ze alleen huidverzorging verkopen. Wat zou jij dan doen? Laten we het iets makkelijker maken, in beide winkels kun je wel mascara en een dagcreme met SPF kopen, wat zou jij doen? Ga je voor beauty op de korte of lange termijn? Voor huidverzorging of voor make-up?

Hoe denk ik erover?

Dit is een behoorlijk lastig dilemma, ik moest er even goed over nadenken toen ik dit dilemma besloot voor te leggen aan jullie. Jullie weten dat ik enorm veel waarde hecht aan goede gezichtsverzorging, maar als ik echt moet kiezen zou ik, denk ik, toch kiezen om voor 1000 euro aan make-up te kopen. Misschien zou ik wel een beetje smokkelen, want er zijn best heel wat "verzorgende" make-up producten die er heus voor gaan helpen dat mijn huid goed zou blijven, denk maar aan een producten als de Capture totale foundation van Dior of de verschillende BB/CC creams/producten. En als ik die dan zou combineren met make-up van goede kwaliteit, dan geloof ik dat ik best een hele tijd kan "overleven" met alleen make-up. Ik zou dan trouwens wel kiezen voor een aantal goede basics, zoals een mooi oogschaduwpalette zoals het Narssist palette van NARS in plaats van 100 oogschaduws van een voordeliger merk. Toch zou ik mijn verzorgingsproducten wel erg gaan missen en ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig naar hoe mijn huid eruit zou zien na een paar maanden, misschien een keer een leuk experiment?

Ik ben heel benieuwd hoe jullie erover denken? Waar zouden jullie voor kiezen? En wat zou je dan kopen, ik ben eigenlijk wel benieuwd naar jullie wensen/boodschappenlijstjes?

Deel dit artikel
Back to top