Nieuws

Sneak peek - MAC Maleficent collection (mei 2014)

Hebben jullie even tijd voor een sneak peek van de MAC Maleficent collectie? MAC werkt opnieuw samen met Disney en creeert een make-up collectie die geinspireerd is door het Maleficent personage dat zo briljant wordt neergezet door Angelina Jolie. De collectie zal half mei 2014 in Amerika uitkomen, waarschijnlijk komt de collectie ook naar Nederland, maar die informatie volgt nog. Het is niet de eerste collectie die MAC maakt met Disney en het zal vast ook niet de laatste zijn. Kijk je even mee naar wat foto's die ik tegenkwam op internet?


Angelina Jolie is Maleficent (bron foto's Specktra.net)

In het eye shadow palette vind je de kleuren Ground brown, concrete, carbon & goldmine (allemaal vaste kleuren volgens mij, moet het nog even nakijken!). De Pro longwear lipglass heet Anthuriam, de lipstick True loves kiss en de Pro longwear lippencil Kiss me quick

de naam van de beautypowder is nog niet bekend, er staat nu "natural" bij maar dat zal vast de naam niet zijn


Nocurnelle nagellak is ook een oude bekende, Flaming Rose & Uninvited lijken wel nieuw te zijn (??), de Prep + Prime highlighter Bright forecast, eyebrow pencil Fling en Penultimate eyeliner zijn allemaal bestaande producten (en hebben geen speciale verpakking zo te zien)

lashes # 30 & # 36, allebei ook bestaand, maar nu wel in een speciale verpakking
officiële trailer van Disney's Maleficent, die eind mei 2014 in de bioscopen te zien zal zijn, ik ga hem zeker bekijken! Love Disney!

Oei..veel nieuws zie ik niet, best jammer eigenlijk want ik had stiekem wel gehoopt op een nieuwe, spectaculaire collectie a la Venomous Villains uit 2010, al begrijp ik wel dat deze collectie wat kleiner is omdat er nu maar één personage/look centraal staat. Daarentegen zijn de producten wel draagbaar en kun je deze Malificent look ook prima dragen als je geen kwade heks bent en dat is ook wel prettig. Misschien had MAC ook een "Doornroosje" collectie moeten toevoegen voor ter contrast? De prijzen van de collectie zijn nog niet bekend en ook de exacte on counter datum in Nederland heb ik nog niet gehoord, maar zodra ik dit weet zal ik het uiteraard met jullie delen.


de "oude" MAC venoumous Villains collectie uit 2010 alweer, wat gaat de tijd toch snel!
Wat vind jij van deze Maleficent collectie van MAC & Disney? Rond welke Disney film of personages zou jij nog weleens een make-up collectie willen zien? Ik hoop nog steeds op een stoere Disney prinsessen collectie!
Deel dit artikel
Back to top