Nieuws

MAC Proenza Schouler collectie - NL release 1 & 5 april 2014 (MAC store & online exclusive)

MAC werkt al jarenlang samen met modehuis Proenza Schouler tijdens hun fashionshows en dat heeft eindelijk eens geresulteerd in een mooie samenwerking waar wij ook blij van worden. Begin april verschijnt er een kleine collectie met bijzonder mooie, metallic verpakkingen met een aantal geweldige producten waaronder de fantastische blush ombres, die je echt moet hebben! Kijk vooral even verder, ik word er in elk geval heel erg blij van als grote MAC fan!

The cool cleverness van de Proenza Schouler vrouw is voor de eerste keer gevangen in een collectie vol met zelfverzekerde kleuren speciaal ontworpen in unieke limited edition verpakking. Lipstick bullets, vierkante compacts en Pro Longwear Pencils schitteren in luxueuze en metallic afwerking, terwijl vier Nail Lacquers verschijnen in creamy en stedelijke kleuren. Deze unieke collectie introduceert nieuwe tinten van Blush Ombre in Sunset Beachland en Ocean City - gezichtspoeders in koel roze en warme perzikkleuren, versmolten in fuchsia en koraal tinten.

Lipstick EUR 25,00


Woodrose light pink with beige (lustre) & Pinkfringe vivid flamingo pink (satin)

Mangrove bright clean orange-red (matte) & Primrose sheer berry plum (lustre)
Pro longwear lip pencil EUR 20,00


Dynamo bright peony & High Energy bright orange-red cream
Blush ombre EUR 30,00

Sunset Beach - cool pink ombre into beige

Ocean City - coral orange ombre into beige
Longwear eye liner EUR 22,00


Black Ice - rich black & Rich Experience - true brown

Nail lacquer EUR 15,50

 

Thimbleweed - pale nude (cream) & Bougainvillea - bright orange coral (cream)

Dayflower - clean plum (cream) & Nocturnelle - black as night (cream) 
Brush Proenza Schouler 129SE Powder/blush brush EUR 40,00 


Proenza Schouler Ready to wear Spring 2014 (bron Style.com)

De MAC Proenza Schouler collectie zal vanaf 5 april 2014 exclusief te koop zijn bij de MAC pro store aan de Heiligeweg in Amsterdam en online al vanaf 1 april 2014 via www.maccosmetics.nl. De collectie is (uiteraard) een limited edition en zal waarschijnlijk snel uitverkocht zijn, vooral de toppers zoals de mooie blushes!

Ik ben enthousiast, vooral over de Blush ombres maar door de speciale verpakkingen zou ik toch ook wel graag nog wat andere producten toevoegen aan mijn MAC verzameling, ik kies dus zeker nog een mooie lipstick en nagellak uit. Wat vind jij het mooiste product uit deze collectie?

Deel dit artikel
Back to top