Nieuws

10 musthave make-up producten voor deze lente!

Nu de lente echt is begonnen (op 20 maart was het officieel lente) en nu de informatie over de zomerse make-up collecties van dit jaar binnenstromen, leek het mij een perfecte tijd om jullie nog wat aanraders te laten zien. Mooie make-up producten die jullie al eerder in reviews of artikelen hebben gezien en die je eigenlijk deze lente moet hebben! Moeten, moeten...nee, natuurlijk moeten jullie helemaal niets, maar eerlijk gezegd zijn ze wel de moeite meer dan waard. Kijk je mee naar 10 van mijn aanraders?


Guerlain Lingerie de peau BB Beauty Booster SPF 30 - geen nieuw product, maar nog steeds de fijnste en mooiste BB cream die ik gebruikt heb! Guerlain brengt binnenkort ook een nieuwe BB cream uit, die hoort bij hun Super Aqua lijn die ook erg mooi is, toch blijft deze mijn favoriet! Wil je er meer over weten, lees dan de review nog even door.

Yves Saint Laurent Rouge Volupté lipsticks (EUR 33,00) van de Pivoine Crush collectie omdat ze heerlijk zacht aanvoelen op de lippen, deze perfect verzorgen en echt prachtig van kleur zijn! Shame on me, maar ik was ze eigenlijk een beetje uit het oog verloren te afgelopen tijd, maar na het testen van deze prachtige roze kleur van de lente collectie was is weer helemaal om, ik wil ze nu dus echt allemaal! Inmiddels zijn er alweer 2 nieuwe kleurtjes te vinden in mijn stash. Hoeveel heb jij er al? *wink* 
Wil je er meer over weten, lees dan de review nog even door.

Ik ben niet zo'n grote fan van de lente make-up collectie van Dior, maar dat komt puur omdat de lichte tinten van de oogschaduws mij niet zo heel mooi staan, dat kan gebeuren. Maar de prachtige peachy Bouquet nagellak van Dior (EUR 24,00), die hoort zeker bij mijn favorieten....totdat ik de nieuwste nagellakken van Dior binnenkreeg, die zijn helemaal te gek! Maar daarover binnenkort meer! 
Wil je er meer over weten, lees dan de review nog even door.

Ook vandaag draag ik hem weer, mijn favoriete Armani Maestro compact foundation (EUR 61,00), vooral omdat deze zo'n prachtige dekking geeft en een supernatuurlijke, perfecte finish. Wel glanst de foundation behoorlijk, waardoor ik wel wat extra poeder op mijn t-zone aanbreng, maar qua comfort, houdbaarheid en uitstraling krijgt de foundation echt een dikke 10! 
Wil je er meer over weten, lees dan de review nog even door.

Lang geleden was ik verslingerd aan de Bobbi Brown Shimmer Bricks (EUR 46,00), maar ook die was ik een beetje vergeten (ook al gebruikte ik er toch nog wel enkele van tijd tot tijd). Nu ik de Apricot shimmer brick weer getest heb, ligt deze standaard in mijn dagelijkse make-up koffertje (ook van Bobbi Brown toevallig) en gebruik ik deze heel erg vaak. Apricot is momenteel weer uitverkocht, maar in de vaste Bobbi Brown collectie vind je ook prachtige kleuren. 
Wil je er meer over weten, lees dan de review nog even door.

Een must voor iedereen die van rode lipstick houdt : MAC Viva Glam Rihanna (EUR 18,50). Dit is echt een mooie, dekkende kleur rood met een koele ondertoon en gouden shimmers, waardoor de lipstick echt bij veel mensen waanzinnig mooi staat. De formule is prettig, draagbaar en behoorlijk langhoudend, maar de beste reden om deze lipsticks te kopen is dat de totale opbrengst gaat naar het MAC Aids fund! 
Wil je er meer over weten, lees dan de review nog even door.

Chanel koos deze lente voor behoorlijk pittige lipsticks, zoals de Diva die je hierboven ziet, de fluwelen finish past perfect bij het modebeeld dat we ook op de catwalk zagen en deze matte finish blijven we zeker zien gedurende het hele jaar. Misschien is het iets te roze voor je? Chanel heeft ook een aantal mooie, rustige tinten in hun Rouge Allure Velvet (EUR 32,00) assortiment. 
Wil je er meer over weten, lees dan de review nog even door.

Deborah Lippmann nagellak (EUR 21,95) hoort echt bij mijn favorieten, ze zijn geweldig van kwaliteit, de kleuren altijd on trend en ik word er extreem hebberig van, ik wil ze allemaal! Deze lente zien we vooral veel creme nagellakjes in pasteltinten die toch prima dekken in twee laagjes, lekker pistache of mint op jouw nagels, helemaal lente 2014!!! 
Wil je er meer over weten, lees dan de review nog even door.

Deze Guerlain eyebrow kit (EUR 43,95) gebruik ik iedere dag, echt iedere dag sinds ik deze voor het eerst getest heb en ik blijf hem net zolang gebruiken totdat hij op is, geweldig! Het poeder is mooi van kleur en zorgt ervoor dat ieder haartje op zijn plaats blijft, maar blijft ook op de huid heel goed zitten. Dit doosje is echt onmisbaar! 
Wil je er meer over weten, lees dan de review nog even door.

Misschien niet echt mijn kleuren in dit Urban Decay Naked 3 palette (EUR 65,25 incl. Primer potion via HQhair.com) maar wel heel erg bruikbaar en goed van kwaliteit. Ik denk dat deze van de drie Naked palettes het beste is voor een lichter type die niet van al te donkere ooglooks houdt en toch veel keuze wil in oogschaduws. Het is echt een prima koop! 
Wil je er meer over weten, lees dan de review nog even door.

De nieuwe Chanel Les 4 Ombres palettes (EUR 50,00) zijn zeker ook het bekijken waard, misschien zijn niet alle combinaties jouw smaak, maar er zit er vast één (of twee of drie...) bij die jouw vaste oogschaduwpalette gaan worden. Ik heb het zelf ook, ik ben vooral gek op Gabrielle voor een "effortless" chique maar toch bescheiden look die altijd kan. Kortom, het palette wat ik gebruik als ik geen inspiratie heb en toch goed voor de dag wil komen, een musthave voor mij! 
Wil je er meer over weten, lees dan de review nog even door.
 
Zomaar 10 verschillende make-up producten die echt de moeite waard zijn deze lente! Ik heb mijn best gedaan om producten te kiezen die nog te koop zijn, anders had de lijst nog weleens veel langer kunnen zijn. Het NARSissit palette had er zeker ook tussen gepast en de Mineralize Skin Finishes van MAC zeker ook, maar ja...die waren binnen no time uitverkocht.

Welke 10 producten behoren tot jouw lente make-up musthaves van 2014???
Deel dit artikel
Back to top