Reviews

Maybelline Superstay Better Skin Foundation review

Vandaag een ander gezicht dan jullie gewend zijn want Vivianne heeft dit keer een foundation voor jullie getest. De lente is nu echt begonnen en daar hoort een frisse teint en gezonde glans natuurlijk bij! De Maybelline Superstay Better Skin foundation belooft niet alleen een egale dekking te geven maar ook nog eens dat je huid er zelf beter van wordt. De foundation bevat ook nog eens een SPF 20, Vivianne is enthousiast over dit fijne product! 

Wat zegt Maybelline over deze foundation? 

'Het leven van de moderne vrouw is stressvol en kan zijn sporen nalaten op de huid. Hierdoor kan de huid grauw, oneffen en zelfs onzuiver worden. De Superstay Foundation is de eerste foundation die niet alleen zorgt voor een egale dekking maar ook de huid verzorging biedt. 


Verpakking en ingrediënten:

De foundation zit in een glazen flesje met een kobaltblauwe dop wat er heel fris uitziet, de foundation kun je gemakkelijk doseren met de pompflacon.

Het 'geheim' van de Superstay Foundation zit in de ingrediënten. De foundation is niet-comodogeen, dat betekent dat de foundation de poriën niet verstopt. De foundation bevat natuurlijke kleurpigmenten, die ervoor zorgen dat de dekking egaler is. Ook bevat de foundation vitamine C en vitamine Pro 5B, deze bestanddelen zorgen ervoor dat je huid een oppepper krijgt, gaat stralen en tegelijkertijd verzacht en kalmeert. De foundation bevat een SPF 20 en dat is extra prettig.

010 Ivory , 020 Cameo en 021 Nude

Hier kun je goed zien dat 010 Ivory niet de lichtste kleur is maar 020 Cameo. Minpuntje vind ik dat de lichte kleuren foundation niet geschikt zijn voor vrouwen met een hele lichte huid. Ze zijn aan de donkere kant.
030 Sand, 040 Fawn en 048 Sun Beige.
De donkere kleuren zijn niet heel erg donker, jammer! Want voor vrouwen met een getinte huid is er nu geen passende kleur. Ook vind ik de kleuren vrij geel qua ondertoon, dus dat is wat lastiger zoeken naar de juiste kleur. Toch moet je ook niet te bang zijn voor een foundation met een gele ondertoon, vrijwel iedereen kan die nl. hebben omdat het de roodheid in de huid vaak neutraliseert.

Voor - geen foundation op

Na - Met een laagje Maybelline Superstay Better Skin 
Review
Wauw, ik ben wel echt te spreken over deze Superstay Better Skin foundation. De foundation oogt heel natuurlijk en geeft tegelijkertijd een goede dekking. Het lijkt zelfs of mijn poriën iets minder opvallen. Over het algemeen hou ik wel van een verzorgende foundation, mijn huid kan soms wat minder prettig aanvoelen in de loop van de dag en dan is zo'n verzorgende foundation extra fijn. Enige nadeel is dat ik hem wat om mijn huid vind liggen maar ik de finish te mat vind om hem helemaal dik af te poederen. De Maybelline foundation blijft echt goed op zijn plaats en laat in de loop van de dag bij mij geen extra glans zien. Een extra pluspunt voor mij is de SPF 20, zeker nu de zon lekker schijnt.

Dekking - een medium tot volledige dekking, ik merk dat bijna al mijn rode oneffenheden verdwijnen. Mijn huid is een mooie egale kleur geworden door de foundation, hij camoufleert zelfs de donkere kringen rond mijn ogen. De roodheid is verdwenen en mijn huid ziet er gezond en glanzend uit.

Finish - De finish is een licht poederachtig, bijna fluweel. De foundation bevat wat glans maar is niet 'vettig' om te zien. Ik poeder eigenlijk alleen heel lichtjes rond mijn t-zone en mijn neus omdat ik daar nog wel eens kan gaan glimmen. 

Houdbaarheid - Die is goed, de foundation blijft heel dag zitten. Ik merk dat ik over dag maar een enkel keertje bij hoef te poederen. De foundation trekt ook niet in de lijntjes, wel heb ik het idee dat de foundation een beetje 'op de huid' blijft liggen. En dus niet helemaal intrekt dat is wel jammer.

Huidtype - de normale tot droge huid. Ik denk dat deze foundation niet geschikt is als je een vette huid hebt omdat de foundation dan wel eens kan gaan glijden. Als je een normale iets doffe huid hebt met wat onzuiverheden is deze foundation echt een aanrader, hij is ook geschikt voor de droge huid door de extra voedende bestanddelen. 

Prijs - 14,99 EUR voor 30 ml. De foundations zijn vanaf nu verkrijgbaar bij drogisterijen. (klik op de prijs om te kopen)
Ik ben heel tevreden over deze foundation, heb hem al een paar keer gedragen en elke keer vond ik mijn huid er heel gezond en fris uitzien.
Wat mij betreft zeker de moeite waard om even te proberen in de winkel, mocht jouw kleur erbij zitten natuurlijk. Heb jij deze foundation al in de winkel gespot?!
Deel dit artikel
Back to top