Blogs & Editorial

Behind the Beautyscenes - week 13 2014

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Als je mij op Twitter en/of Instagram volgt, dan heb je een aantal foto's misschien al gezien maar in dit artikel zie je toch net iets meer. Kijk je mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!

Mijn beauty zolder is aan een opruimbeurt toe, de parfumkast is als eerste klaar, ik beloof dat als het klaar is ik er foto's van ga maken....nu eerst nog even hard doorwerken! Dit zijn twee plankjes van de acht en eigenlijk kan ik nog wel een nieuw kastje gebruiken.

Een fotootje uit de oude doos, de MAC Venomous Villains collectie uit 2010, wat is dat toch heerlijk!

Ik (en veel mensen in mijn omgeving) hebben momenteel een kleine verslaving aan deze Quinoasalade van Albert Heijn, zalig als lunch salade maar jammer genoeg alleen te krijgen bij AH to go, mag deze ook in de "gewone" winkels?

Foto's maken voor aankomende artikelen, deze is duidelijk voor fijne skincare waaronder de heerlijke Philosophy When hope is not enough huidolie met omega 3-6-9

Binnenkort brengt Estée Lauder een serum en BB cream uit voor de huid die gevoelig is voor onzuiverheden en die snel vet wordt, wat een mooie aanvulling! Ik ga er natuurlijk binnenkort meer over vertellen!

Ik ben gek op wokken, ik ben nog steeds enorm blij met de wokbrander die we in onze keuken hebben gebouwd, echt onmisbaar net zoals mijn gietijzeren wok. Oh ja, in de pan thaise groene curry met kip dit keer, lekker!

Ik ben echt enorm onder de indruk van de MAC Proenza Schouler collectie, de blush is prachtig maar ook de lipsticks springen eruit, dat wordt lastig kiezen op 1 april als de collectie online te koop is bij www.maccosmetics.nl (geen grapje!).

Ook Bobbi Brown heeft een lipstick in potloodvorm, de Art Stick, het is een zeer dekkend lipstick met een vrij matte finish die heel lang houdt maar wel behoorlijk afgeeft. Ik zal deze Sunset Orange nog een keer beter laten zien.

Ik ben groot fan van de Guerlain foundations (en de rest van de make-up, huidverzorging en parfums...) en ben dus enorm nieuwsgierig naar deze Parure gold foundations, die ga ik snel testen!

Bronzers, daar kan ik nooit genoeg van krijgen, zonder bronzer stap ik de deur niet uit (bij wijze van spreken hoor, dat doe ik heus weleens) en het is fijn dat Dior nu eens een echt matte bronzer uit heeft gebracht. Perfect om het gezicht wat mee te shapen en soms gewoon ook mooier als je daarnaast bijvoorbeeld al vrij glanzende oogschaduws of blush gebruikt, teveel glans is ook niet alles.

Tja, ik kon niet kiezen wat ik aan zou doen en dus vroeg ik op Instagram even om jullie hulp :-) uiteindelijk is het outfit 1 geworden, een jurkje van LaDress.

Ik was uitgenodigd door Kruidvat om aan te schuiven bij hun beautylunch, erg gezellig en vooral ook lekker. Interessant was het ook, zo hoorde ik daar dat MUA naar Nederland komt en was er nog meer nieuws van Kruidvat, altijd leuk om te horen!

Het is echt altijd enorm gezellig met de lieve Beertje en Tom, jammer om weer afscheid te nemen na de lunch, maar we zien elkaar vast snel weer.

Nieuw in mijn routine, om precies te zijn sinds deze week, de MAC Prep + Prime CC creme SPF 30, ik gebruik deze als primer over mijn dagverzorging en dat bevalt heel goed, ik ben vooral blij dat er een goede zonbescherming in zit, dat scheelt weer een laagje! Ik heb de "adjust" versie, maar eerlijk gezegd vind ik het resultaat zo goed als onzichtbaar qua kleur, wel merk ik dat mijn huid fijner oogt na een laagje primer, goed nieuws dus. Er zijn drie versies en ze kosten EUR 28,00 per stuk, een aanrader! 

Deze Hourglass blushes stonden al even op mijn wishlist, maar telkens waren ze uitverkocht of lukte bestellen niet. Toen ik deze week op Net-a-porter twee sweaters bestelde heb ik toch maar even bij de beauty afdeling gekeken en jawel...ze waren er! Ik ga ze testen :-) en de Elizabeth & James trui op de achtergrond heb ik nu aan, zo'n lekkere kleur!

Dit vind ik heel leuk, dochter Bo en BFF Roy hebben zo'n succes met hun game-kanaal op YouTube dat ze nu ook een website (incl. blog) gestart zijn en ze hebben zelfs hun eigen merchandise. Truien en t-shirts voor kids & volwassenen met hun eigen logo, dat ze zelf ontworpen hebben, geweldig toch? Heb je kids die houden van gamen, laat ze dan zeker even kijken naar www.youtube.nl/allthesegamez 

Wat een prachtige make-up collectie van Clarins komt eraan, de Colours of Brazil collectie <3
Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws, volg mij dan op Twitter (@mrsbeautyscene) of Instagram (@mrsbeautyscene). Volgende week ga ik vooral thuis hard aan de slag, er staan we wat afspraken gepland maar ik wil het even beperken omdat de week erna weer druk is en er ook nog wat reisjes gepland staan....gezellig!!! Fijne week voor jullie allemaal!
Deel dit artikel
Back to top