Fashion

Mijn tips voor de Maffe Marathon van De Bijenkorf (start op woensdag 2 april)

Zijn jullie in voor wat fijne korting op mooie beauty producten? Uiteraard, het zou wel heel vreemd zijn als je als lezeres van Beautyscene niet een gat in de lucht springt bij 40 % korting op Lancaster zonproducten? En we kunnen vast allemaal wel een nieuwe Elizabeth Arden Eight hour cream gebruiken, waarom dan niet meteen een handige set met handcreme kopen? Gelukkig is het woensdag 2 april weer tijd voor de Maffe Marathon van De Bijenkorf, ik heb mijn aanraders even op een rijtje gezet voor jullie, je kunt al een verlanglijstje maken.....

Elizabeth Arden eight hour cream travelers set EUR 50,00 EUR 24,00 - de eight hour cream is onmisbaar in mijn beauty routine, ik gebruik het altijd op mijn lippen maar ook op ruwe nagelriemen of onder mijn neus als ik verkouden bent, zelfs op schaafwondjes, die moet je gewoon hebben! En in dit setje vind je ook de heerlijke, extreem voedende handcreme en handige meeneemstick voor de lippen.

Rituals Showerfoam 3 voor EUR 24,00 EUR 17,50 - deze moet ik altijd inslaan voor Sem, hij vindt douchefoam altijd het fijnste om te gebruiken, het is net lekker ruikende slagroom die je op je huid smeert en dat ziet er zo grappig uit! Inslaan dus, dan kan hij weer even vooruit!

Sleep-in rollers set EUR 25,00 voor EUR 17,50 - slapen met rollers, dat doe ik echt niet, maar als ik wat meer volume nodig heb voor een avondje uit dan draai ik soms wel even wat rollers in, binnenkort heeft Vivianne een artikel over deze rollers, ze zijn zeker het proberen waard!



Ciaté mini nagellaksetjes EUR 18,00 voor EUR 9,00 - altijd leuk toch, deze mini-nagellakjes van Ciaté, leuk ook als cadeautje voor iemand die gek is op nagellak

Essie Cute as a button, Lovie Dovie, Chinchilly & Mint candy apple EUR 9,99 voor EUR 7,50 per stuk - dit zijn musthaves van Essie, klassieke kleurtjes die nog steeds geweldig zijn, deze moet je allevier in jouw stash hebben! Mis je er één? Dan kun je deze nu met 25 % korting shoppen!

Clinique make-up set EUR 32,00 voor EUR 12,50 - weet je wat ik nu zo handig vind aan dit soort setjes? Dat de producten de ideale maat hebben om mee te nemen, op vakantie bijvoorbeeld of gewoon dagelijks in jouw make-uptasje. Zo heb ik al maanden een mini mascara van Chanel bij me, ik gebruik hem maar af en toe maar heb toch altijd een mascara bij me, ideaal!

Clarins oogschaduwpalette EUR 44,00 voor EUR 17,60 & gezichtspoeder EUR 40,00 voor EUR 16,00 (zie ook deze review) Clarins make-up is echt de moeite waard en tegen deze prijsjes kun je ze eigenlijk niet weerstaan, ga zeker voor de mooie poeder en als je van paars houdt is dit oogschaduwpalette echt een aanrader.


Tweezerman pincet met highlighterpotlood EUR 36,95 voor EUR 19,00 - ik gebruik al eeuwenlang een pincet van Tweezerman, heb jij nog geen goede kunnen vinden dan is dit misschien een goede tip!

Marlies Möller Tropical Mango shampoo & conditioner EUR 19,95 voor EUR 10,00 - hier ben ik echt nieuwsgierig naar, ik was nl. fan van de vorige versie met Monoi de Tahiti

Lancaster Sun producten 40 % korting bijvoorbeeld mijn favoriete after sun Tan Maximizer soothing moisturizer after sun EUR 31,06 voor  EUR 18,63, ik sla nog een paar flessen in! 


Valentino Valentina eau de parfum & body lotion gift set EUR 75,45 voor EUR 55,00

Jean Paul Gaultier Le Beau Male eau de toilette & showergel EUR 54,50 voor EUR 35,00 

Jil Sander Bath & Beauty eau de toilette EUR 61,00 voor EUR 26,00

Natuurlijk zijn er nog veel meer interessante aanbiedingen zoals Bourjois make-up voor EUR 3,00, Freeman maskertjes voor EUR 3,00 en Estée Lauder signature lipsticks voor maar EUR 11,00. Loop alles vandaag en morgen rustig even door op de website van De Bijenkorf, daar vind je ook de boekjes met alle aanbiedingen en je kunt er ook een verlanglijstje maken zodat je zeker weet dat je niets vergeet als de Maffe Marathon woensdag 2 april van start gaat! 

Wat vind jij de interessantste aanbieding die in de boekjes staat? Heb je nog aanraders voor ons? Laat het zeker weten, we zijn altijd in voor goede tips!

Deel dit artikel
Back to top