Nieuws

Tom Ford Beauty make-up collectie zomer 2014

Vorige week las ik een tweet van een Tom Ford fan account waarin de nieuwe make-up collectie van Tom Ford collectie werd aangekondigd! Ik was direct verliefd op het prachtige eye & lip palette in de wit met gouden verpakking, die kwam op mijn wensenlijstje....toch hoefde ik niet lang te wachten, de volgende dag was de collectie al bij Selfridges gearriveerd. Tja, dan is het niet zo lastig om een bestelling te plaatsen en "as we speak" is het palette onderweg vanuit de UK (met nog een paar dingetjes.....). Kijk even mee naar de info over de Tom Ford make-up collectie....
Eye & cheek palette Unabashed GBP 68,00 - voor het eerst brengt Tom Ford een gecombineerd palette uit, maar daarin een combinatie van oogschaduw en blush/bronzer. Ik hou van dit soort tinten en de kobaltblauwe kleur maakt het net weer iets anders dan het zoveelste nude palette. Zoals ik al zei is het palette onderweg, als het goed is komt het vandaag binnen en natuurlijk ga ik het aan jullie laten zien!
Skin illuminator GBP 46,00 - dit is volgens mij de kleur Fire Lust en die had ik vorig jaar al gekocht (zie ook dit filmpje) en ondanks dat ik de witte dop mooier vind, leek het mij niet echt nodig om nog een exemplaar van deze mooie, vloeibare highlighter te kopen. Maar...het is wel een aanrader, de glans is prachtig, een combinatie van goud & roze, heel mooi op een zongebruinde huid.
Lip shimmer Moonlight & Solar Gold GBP 36,00 - geen kleur maar wel mooie shimmers en glans geven deze "top coats", die je prima over een andere lipstick kunt aanbrengen maar ook zo kunt gebruiken. Ik heb de Solar Gold besteld, samen met nog twee Lip color sheer lipsticks uit de lente collectie (mee info in dit artikel)
In Nederland en België kunnen we deze beauties helaas niet kopen, blijkbaar zijn ze bij het merk nog steeds niet overtuigd van onze liefde voor Tom Ford! Jammer hoor, ik weet nl. zeker dat er best veel fans zijn, maar aan de andere kant is het ook wel een duur merk en die doen het in Nederland toch altijd minder goed dan in het buitenland. Gelukkig zijn er wel mogelijkheden om de make-up producten van Tom Ford te bestellen, dat doe ik zelf altijd via Selfridges of eventueel via Harrods. Dat zijn luxe warenhuizen in Engeland die ook naar Nederland versturen (niet alle producten, maar dat kun je nagaan op hun website, ligt aan de afspraken met de verschillende merken en soms ook aan de productsoort). Ze zijn zeer betrouwbaar, de verzendkosten zijn wel vrij hoog en je moet er met creditcard betalen, ik heb het er echter graag voor over. Wil je iets dichterbij slagen? Bekijk dan de webshop van Parfuma in België eens even, zij verkopen de lipsticks en nagellakken uit de vaste Tom Ford collectie en versturen meestal gratis en supersnel, betalen kan met ideal!

Koop jij ook weleens iets spontaan omdat je er bij slag verliefd op werd? Zonder dat je weet of het eigenlijk wel goed is? Of ben ik de enige die zo impulsief shopt?
Deel dit artikel
Back to top