Fashion

20 % korting op huidverzorging bij De Bijenkorf : mijn tips & aanraders

Vanochtend zag ik dat je alleen vandaag 20 % korting krijgt op veel huidverzorging bij De Bijenkorf, wat een fijne aanbieding tijdens de Maffe Marathon! Ik zag heel wat van mijn favorieten met korting en daarom heb ik even snel dit artikel gemaakt, zodat jullie misschien ook jullie slag wel even kunnen slaan. 20 % korting is toch wel heel fijn als je eindelijk Le Weekend van Chanel eens wilt testen of misschien toch nieuwsgierig bent naar de nieuwe lip balm van Chanel. Kijk je mee voor mijn tips?


Chanel Le jour, La nuit & Le weekend de Chanel reis-/probeerset 3 x 15 ml van EUR 99,00 voor EUR 78,40 (review) - sinds augustus 2013 gebruik ik  deze drie producten al en ik vind echt dat mijn huid er enorm goed uitziet, veel steviger, helderder en zuiverder, ik kan niet meer zonder dit magische trio!

Chanel Hydra beauty nutrition nourishing lip care EUR 36,00 voor EUR 28,80 (review) - een fijne lipbalm die nu net iets meer betaalbaar is, het heeft toch wel iets extra's zo'n mooi Chanel potje!

Yves Saint Laurent Forever youth liberator nacht creme EUR 76,00 voor EUR 60,80 - deze heerlijke, volle en voedende nachtcreme gebruik ik ook al behoorlijk lang, mijn huid ziet er na een nacht slapen vol en glanzend uit, echt een heerlijke creme

Clinique CC cream SPF 30 EUR 29,30 voor EUR 23,44 (review) en BB age defense BB cream SPF 30 EUR 29,30 voor EUR 23,44 (review) - deze CC en BB cream zijn toch wel toppers is het "genre", ze geven een prachtig resultaat, bevatten verzorgende ingrediënten en beschermen goed tegen de zon, wat mij betreft nog steeds aanraders

Lancaster Complete anti-aging eye cream SPF 15  EUR 50,00 voor EUR 40,00 - deze is vrij nieuw voor mij, maar inmiddels gebruik ik deze oogcreme ook alweer meer dan een maand en eerlijk gezegd ben ik heel erg blij met het resultaat, let ook op de bijzondere applicator met massage-rollertjes

Clarins Doux exfoliant EUR 34,50 voor EUR 27,60 - dat je moet exfoliëren is duidelijk, maar waar doe je dit nu mee? Bijvoorbeeld met deze Doux exfoliant van Clarins, deze is eigenlijk geschikt voor iedereen, niet al te heftig en makkelijk in gebruik.

Estee Lauder Advanced multi-protection UV defense SPF 50 EUR 38,00 voor EUR 30,40  - heb jij een dagcreme zonder (voldoende) SPF, dan is het echt nodig om een extra zonbescherming te gebruiken. Deze van Estée Lauder is heel fijn, hij is niet te vet, geeft geen witte waas en bevat flink wat anti-oxidanten.

Biotherm Skin Best serum-in-cream EUR 43,00 voor EUR 34,40 - dit is misschien een beetje voorbarig, omdat ik deze romige serum-in-creme pas een tijdje binnen heb en nog niet echt goed getest heb, maar eerlijk is eerlijk...het effect van deze creme is geweldig, de huid wordt mooi, zacht en glad en de creme ruikt zalig. Zeker de moeite waard om even bij te gaan kijken en te gaan testen, de hele lijn is trouwens interessant.

Biotherm Deo Pure Stick deodorant EUR 20,00 voor EUR 16,00 - ik weet niet hoe lang ik deze deodorant al gebruik, volgens mij al jaren! Ik hou van de simpele, zachte geur en deze helpt goed tegen zweten (al doe ik dat niet overmatig) en is toch zacht voor mijn huid. Hij is ook zeer zuinig in gebruik, ik doe er zo een jaar mee...maar nu is hij toevallig op *gooit in het winkelmandje"

Er zijn trouwens nog meer extra aanbieding, zoals 20 % korting op items van Michael Kors, Ted Baker en Karen Millen, waar ik dus toch maar even deze jurk heb gescoord! 

Wil je nog meer tips? Vanmiddag tussen 14:30 en 15:30 uur en vanavond tussen 19:00 en 20:00 uur kun je mij via Twitter (@mrsbeautyscene) om een tip vragen, wees wel zo duidelijk mogelijk en leg goed uit wat je ongeveer zoekt, dan hoop ik dat ik je een goede tip kan geven! Zelf speuren kan natuurlijk ook, ga daarvoor naar de webshop van de Bijenkorf en let op dat je alleen vandaag nog 20 % korting op veel huidverzorging krijgt!
Deel dit artikel
Back to top