Blogs & Editorial

Behind the Beautyscenes - week 14 2014

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Als je mij op Twitter en/of Instagram volgt, dan heb je een aantal foto's misschien al gezien maar in dit artikel zie je toch net iets meer. Kijk je mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!


Op naar het terras.....het is ook zulk heerlijk weer! Natuurlijk vergeet ik mijn zonbescherming niet, deze Sun control radiant glow fluid SPF50 is ideaal over make-up heen aan te brengen, een perfect "on the go" zonbeschermingsproduct.

Prachtige nieuwe lipsticks van Guerlain, binnenkort zijn er nieuwe kleuren van de Rouge G beschikbaar, inclusief een aantal limited editions die alleen bij de Guerlain counters in De Bijenkorf te koop zijn

Gezellig op visite bij jarig neefje Ferron, die alweer twee jaar werd. Nu flink springen op een springkussen rust grote broer Evan uit bij Bo <3

Veel Nude poeders van Dior, linksboven de nieuwste, een highlighter uit de Dior zomercollectie, binnenkort meer foto's en swatches

Zo'n lekker recept uit het boek van Jamie's Amerika : gevulde tortilla's met avocado en zelfgemaakte tomatensaus

Dat zie je niet zo heel vaak een serum voor het lichaam, BioEffect heeft er één met de bijzondere EGF Cellular activator, het ondersteunt de huid en hydrateert deze extra, ik ben hem nu aan het testen

Liefde voor Tom Ford, mijn bestelling bij Selfridges was snel binnen, vanavond een review online van deze beauty

21 nagellakjes lakken in 3 dagen....best te doen hoor, maar het vergt wel een flesje OPI remover en veel Demak'up watjes, de Deborah Lippmann handcreme en Rimmel London basecoat zijn onmisbaar om mijn nagels mooi te houden.

Lingerie de Peau van Guerlain, dit keer niet de BB cream maar de compact foundation & concealer, de eerste indrukken zijn heel goed!

Pretty, deze Armani "sun" producten met de zeer gepigmeneerde Maestro Fusion Blush en de mooie, bescheiden bronzer

Back to the 80s met de zomercollectie van Deborah Lippmann, alle kleuren zijn echt geweldig, binnenkort swatches 

Nieuw in mijn routine sinds deze week, het Transforming pearl serum en Time reversing cream van Dr. Brandt uit de Do Not Age lijn, dat klinkt toch al heel interessant? Nu al te koop bij Skins en Parfumerie Douglas.

Lekker fruitig en groentig (??) deze smoothie met spinazie, mango, ananas, bosbessen en banaan, de chiazaadjes en kokosrasp van Kruidvat zorgen voor een extra bite....al gaan ze wel irritant tussen mijn tanden zitten!

Het moet natuurlijk ook weer allemaal niet al te gezond zijn, als afwisseling deze heerlijke Grand Entrée op het terras van Hotel New York, moet ook kunnen natuurlijk!

Ik dacht eigenlijk dat zo'n papieren verpakking om een zeepje heel ouderwets was, mijn oma gebruikte vroeger Maja zeep in zo'n verpakking, maar eigenlijk heeft het ook wel weer wat! De nieuwe Bvlgari Omnia Indian Garnet is in elk geval heerlijk, fris maar toch een tikje kruidiger, mede geïnspireerd door het prachtige land India.

Ik ben nog steeds aan het opruimen, ik heb overal in huis tasjes en doosjes staan met allerlei make-up en zo kan ik niets meer vinden. Ik ben nu alles op merk aan het sorteren, daarna ga ik de make-up per merk uitzoeken. Op de foto staan de manden met Dior, Guerlain en een deel van mijn MAC stash, het wordt steeds meer lijkt het wel....

Als groot fan van La Mer ben ik heel blij met deze nieuwe SPF50 UV protecting fluid, die gaat uiteraard in de test. De eerste indruk is fijn, een dunne emulsie die snel intrekt en geen witte waas achterlaat en niet overdreven glanst, prima dus! Is nu al te koop voor EUR 80,00.

Bij het opruimen kom ik teveel leuke dingen tegen zoals deze blushstick van Paul & Joe, natuurlijk nooit gebruikt want dat verliest dit katje zijn vorm en dat is zonde. Genoeg andere blushes om uit te kiezen!
Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws, volg mij dan op Twitter (@mrsbeautyscene) of Instagram (@mrsbeautyscene). De komende week staan er twee dagen Amsterdam gepland, verder heb ik het plan om weer een aantal video's op te nemen en moet er "gewoon" geblogd worden, ik hou jullie natuurlijk op de hoogte via social media van de leuke nieuwe dingen die ik ontdek. Fijne week allemaa!
Deel dit artikel
Back to top