Nieuws

MAC Studio sculpt shade and line collectie NL release 22 mei 2014

Ben jij nog weleens zoekende naar een mooie combinatie van oogschaduw en eyeliner, die net even anders is, maar toch goed bij elkaar past? Soms weet je het misschien even niet meer en precies voor die momenten heeft MAC de nieuwe Studio Sculpt shade and line oogschaduw/eyeliner combinaties bedacht. Twee oogschaduws en een matte eyeliner in één doosje, in een flink aantal mooie en best gedurfde combinaties zoals we van MAC gewend zijn. En....er komt ook nog een nieuwe mascara aan, de Studio Sculpt lash, kijk je even mee naar de informatie?

Een innovatief nieuw product maakt een krachtige statement, met een drie-in-een palet waarvan twee eye shadows en één matte eyeliner. De flexibiliteit van deze unieke formule staat drie verschillende texturen toe - Matte, Sparkle en Metallic. Een alles in een product, waardoor u de vrijheid krijgt om te experimenteren met verschillende looks en finishes voor een waanzinnig 3D effect. Verkrijgbaar in acht kleuren combinaties, met tinten van zacht roze, koraal tot pruimpaars en olijfgroen.

Studio Sculpt shade and line EUR 21,50


EBONYBLEND white frost/carbon black/dirty blue-grey (pearl/matte)

VIOLETBLEND light white-pink/deep violet/iridescent cool pink (pearl/matte)

EGGPLANTBLEND soft light pink/deep plum/dirty silver-grey (pearl/matte)

ROSÉBLEND dirty washout pink/dirty blue-plum/metallic bright gold (pearl/matte)

APRICOTBLEND champagne beige/dirty berry brown/warm coral peach (pearl/matte)

OLIVEBLEND rich rose-gold/deep olive green/ dirty olive (pearl/matte)

ESPRESSOBLEND rich penny-copper/charcoal black/warm brown (pearl/matte)

INDIGOBLEND soft, clean sky blue/deep blue-teal/deep plum (pearl/matte) 
212 Flat defining brush EUR 25,00 & 239 eye shader brush EUR 27,00 - bestaande MAC brushes die heel goed gebruikt kunnen worden met deze nieuwe trio's

Ik ben erg nieuwsgierig naar deze nieuwe oogschaduw/eyeliner trio's, ze zien er in elk geval heel bruikbaar uit en MAC kennende zal het met de kwaliteit en pigmentatie prima gesteld zijn. Sommige kleurencombinaties vind ik best gewaagd, maar je moet jezelf soms ook gewoon eens uitdagen om wat nieuws te proberen. Wil je dat wel, maar weet je niet goed waar te beginnen? Dan kun je altijd advies vragen aan de make-up artists bij MAC, tenslotte staan ze daarvoor in de counter of de winkel. Ik heb de Studio Sculpt shade and lines nog niet in het echt gezien, natuurlijk ga ik ze zeker weer voor jullie testen, maar de review volgt dan pas als ze in mei in de winkels liggen, nog even geduld.

Momenteel ben ik wel de nieuwe Studio Sculpt lash mascara van MAC aan het testen, een mascara met een bijzondere borstel die iedere haartje zou moeten meepakken tijdens het aanbrengen van de nieuwe forumule. Het is echt even wennen zo'n borsteltje, maar zodra ik het onder de knie heb laat ik jullie natuurlijk het resultaat zien. Zou deze nieuwe mascara van MAC dan eindelijk eens favoriet worden?

MAC Studio Sculpt Lash realiseert de ultieme wimpers met een nieuwe borsteltje wat elke wimper meeneemt voor maximale volheid en dikte voor een dramatische look met moeiteloze precisie. De borstel van innovatief design is speciaal vervaardigd om de haren zorgvuldig te separeren. Een fluweelzachte formule in de rijke kleur: Sculped Black omhult van root to tip en houd de wimpers licht en flexibel.

Studio Sculpt Lash in Sculpted black (black) EUR 19,00 - vanaf 26 april 2014 te vinden bij alle MAC verkooppunten

 

De nieuwe MAC Studio Sculpt shade and line oogschaduws liggen vanaf 22 mei 2014 bij alle verkooppunten van MAC zoals De Bijenkorf, Parfumerie Douglas, de MAC pro store en via www.maccosmetics.nl. Ga er maar vanuit dat ze tijdelijk verkrijgbaar zijn, als je erg nieuwsgierig bent dan raad ik je aan om deze datum even in jouw agenda te zetten. Ik ga ze uiteraard nog swatchen en reviewen, ik hou jullie op de hoogte!

Hoe kies jij de perfecte combinaties van oogschaduw en eyeliner uit? Bedenk je zelf vaak een combinaties of vind je het fijner als de goede combinatie al in één doosje zit zoals deze Studio Sculpt shade and line doosjes? 

Deel dit artikel
Back to top