Nieuws

Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss and Blush

Staan jullie weleens te twijfelen als je ochtends jouw blush uitkiest? Misschien wil je die dag jouw favoriete fuchsia lipstick dragen, maar past die dan wel bij de perzikkleurige blush? Dat valt allemaal nog niet mee, je zou er van in de war raken....*wink* Gelukkig brengt Yves Saint Laurent binnenkort de Baby Doll Kiss and Blush uit, een product dat je zowel op jouw wangen als lippen kunt gebruiken, waardoor je van dit "probleem" verlost bent! Kijk je mee naar de mooie kleurtjes?

Baby doll kiss & blush is een innovatieve combinatie van foundation en lipstick, hoe gek dat misschien ook klinkt. De kleurpigmenten ogen behoorlijk fel en zijn dat ook op de lippen, maar als je de kleur op de huid aanbrengt (als blush) dan is de kleur enorm goed te verdelen en lijkt deze te versmelten met de huid. Professionale make-up artiesten gebruiken veel vaker producten op een manier die eigenlijk niet zo logisch is, lipstick op de wangen voor een fluwelig effect of juist een creme blush op de lippen voor een poederig mat effect, make-up is natuurlijk ideaal om mee te experimenteren.

Nu denk je misschien dat het "hoort" om dezelfde kleur op de wangen en lippen te dragen, maar dat is zeker niet zo! Juist een spannende combinatie als fuchsia op de wangen en oranje op de lippen is echt een aanrader, al moet je natuurlijk wel een beetje subtiel te werk gaan. Durf je dat niet aan? Dan hou je het rustiger, door een nude blush te kiezen (die je eventueel ook kunt gebruiken als contourblush) en een knallende kleur op de lippen.....of je doet braaf dezelfde kleur op de wangen en lippen, doe eens gek!

Baby Doll Kiss & Blush EUR 35,50


no. 1 Fuchsia désinvolte & no. 2 Rose insolent

no.3 Rose frivole & no.4 Orange fougueux

no.5 Rouge effrontée & no.6 Rouge libertine

no. 7 Corail afranchi & no. 8 Pink hédoniste

no. 9 Rose épicurien & no. 10 Nude insolent

no.11 Prune impertinente & no. 12 Moca garconne

Ik heb de Baby Doll Kiss & Cheeks al even getest en ik vind het een heel leuk product, al moet ik nog even aan het experimenteren wat betreft combinaties. De verpakking ziet er geweldig leuk en chique uit, de bolle applicator brengt de blush zowel op wangen en lippen makkelijk aan, je kunt de blush eventueel uitwerken met een kwast als je dat fijner vindt. Ik ga jullie er snel meer over vertellen!

De nieuwe Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss & Blush zal vanaf mei 2014 te koop zijn bij de Yves Saint Laurent verkooppunten zoals De Bijenkorf, ICI Paris XL en Parfumerie Douglas. Welke combinatie zou jij aandurven? Of wil je juist één ideaal product voor lippen & wangen?

Deel dit artikel
Back to top