Reviews

Chanel liefde in bad : Coco Mademoiselle bath foam & body exfoliant

Wat doe je als je een mega flacon eau de parfum van Chanel Coco Mademoiselle krijgt toegestuurd? Natuurlijk heel vaak opsprayen, iets wat ook helemaal niet lastig is omdat ik Coco Mademoiselle toch wel erg lekker vind. Ik vind het helemaal niet zo makkelijk om te zeggen welke Chanel parfum ik nu echt de lekkerste vind, maar Coco Mademoiselle hoort zeker in de top 3. Sinds een tijdje stap ik ook regelmatig in bed met de geur van Coco om mij heen, er is namelijk een romige bodyscrub uitgebracht die de echte fans moeten hebben!


Chanel Coco Mademoiselle parfum EUR 116,50

Van Chanel Coco Mademoiselle was al langer een bodylijn te vinden maar die is tijdelijk uitgebreid met een heerlijke grote fles badschuim en een bijzondere, cremige bodyscrub met de parfum van Coco Mademoiselle. Erg fijn, want zo kan ik of onder de douche of in bad mij helemaal hullen in de sexy geur van Coco Mademoiselle. De geur is een mooie combinatie van frisse sinaasappel en bergamot, roos en jasmijn en patchouli, vetiver, muskus en vanille.

De Mousse de parfum pour le bain (EUR 95,00 flacon 400 ml) ofwel de geparfumeerde badschuim is precies zoals je je kunt voorstellen, een scheutje ervan onder de badkraan zorgt voor een zacht, romig schuim dat behoorlijk veel geur heeft. Na mijn kwartiertje in bad (langer kan ik echt niet blijven liggen, ik ben te ongedudig) ruik ik van top tot teen naar Coco Mademoiselle, er is geen plekje die er niet naar ruikt en dat blijft de hele nacht en de volgende dag zo. De geur blijft enorm goed op de huid "hangen", een zeer geslaagde versie wat mij betreft. Met de grote fles van kunstof doe je behoorlijk lang, de verpakking ziet er fraai uit maar is in gebruik ook nog eens prettig, dat vind ik fijn. 

Mijn lichaam scrub ik toch wel een paar keer per week, ik vind het heerlijk en het is ook echt goed voor mijn huid. Die is zeker zachter, soepeler en beter gehydrateerd als ik ervoor zorg dat dode huidcellen van mijn huid afgescrubt worden. Natuurlijk moet een scrub zijn werk goed doen,maar het is ook wel erg fijn als de scrub een fijne geur heeft, dat maakt het resultaat niet alleen zacht maar ook lekker geurig....

De Gommage doux pour les corps (EUR 70,00 pot 150 gramofwel de zachte scrub voor het lichaam van Coco Mademoiselle is heel apart, hij doet mij qua structuur erg denken aan een scrub van Kenzo(ki) die ik ooit heb gebruikt. De scrub is heel zacht, romig bijna en heeft het beste effect als je deze op een licht vochtige huid aanbrengt. Stap dus even onder de douche vandaan als je de scrub gaat gebruiken, anders loop je de kans dat je de scrub snel van het lichaam afspoelt, zonde natuurlijk.


ingrediëntenlijst Chanel Coco Mademoiselle gommage doux pour les corps

Ik voel vrijwel geen korreltjes in de scrub, maar meer een zachte ronde korrel, die je niet echt voelt scrubben. Na wat onderzoek blijkt het waarschijnlijk sodium polyacrylate te zijn, een bijzondere grondstof die veel vocht kan opnemen en een soort jelly-korrel geeft (het wordt ook gebruikt in luiers...grappig om te weten misschien). De scrub is dus heel zacht, romig eigenlijk en voelt meer dan een bodycreme met stukje dan als een echte bodyscrub. Toch vind ik het een heerlijk product, maar dat komt vooral door de zeer aanwezige Coco mademoiselle geur. Ik denk dat je de scrub ook meer moet zien als een luxe, ietwat verzorgend product met een zalige geur dan als een echte bodyscrub die dode huidcellen goed verwijdert.  Het is voor mij een prima product om af te wisselen met de wat heftigere body scrubs die ik gebruik. De zware, luxe, glazen pot met witte deksel staat prachtig in de badkamer, maar echt praktisch is deze natuurlijk niet, wees voorzichtig dus! 

Hebben jullie de nieuwe film al gezien van Coco Mademoiselle? Keira Knightley is nog steeds het, mooie, gezicht van de geur en zie die maar eens te vangen....she's not there!

Gelukkig blijft het flesje Chanel Coco Mademoiselle parfum (heb je deze review al gezien?) achter! Als je de bathfoam of bodyscrub gebruikt, dan blijft de geur jouw lover vast ook lang bij, qua parfumering zit het met die producten zeker helemaal goed! Beide producten zijn slechts tijdelijk verkrijgbaar, de andere producten uit de bath & body lijn van Chanel Coco Mademoiselle blijven wel in het assortiment. Je vindt deze Chanel Coco Mademoiselle heerlijkheden bij alle Chanel verkooppunten zoals De Bijenkorf, Parfumerie Douglas, ICI Paris XL, MOOI parfumerie en andere luxe parfumeriëen.

Zo'n bad/douche product van Chanel is natuurlijk superluxe, maar oh wat staan zulke producten mooi in de badkamer! Gebruik jij ook weleens douche/badproducten van jouw favoriete parfum?

Deel dit artikel
Back to top