Inspiratie & Tutorials

Inspiratie - beauty producten voor Pasen (met cadeau tips)

Dit weekend is het Pasen en dat betekent genieten van een paar vrije dagen, eieren zoeken, gezelligheid aan de paastafel, op pad richting meubelboulevard of pretpark en hopelijk genieten van het zonnetje. Natuurlijk wil jij er op je paasbest bij zitten of lopen, misschien heb je zelfs wel een speciale outfit gekocht? Daar komt de term "paasbest" tenslotte vandaan, het was van oudsher het moment om een nieuwe outfit aan te schaffen die je op Pasen voor het eerst aantrok. Natuurlijk wel met een bijpassende Michael Kors lipstick, Miller Harris parfum en beschermd met de zonbescherming van Lancaster......


Lancome blush highlighter Rose Ballerine (EUR 52,00) - deze lichtroze blush met prachtige print is natuurlijk de manier om een frisse kleur op jouw wangen aan te brengen, het is volgens Lancome een blush highlighter, maar ondanks de Rose Ballerine een lichte glans heeft is het geen echte highlighter. 

Michael Kors lip lacquer Bombshell (EUR 27,00), nail lacquer Sexy scandal (EUR 19,00) en Lip luster Sexy siren (EUR 27,00) via Douglas.nl - In Nederland heeft Michael Kors enorm veel fans, gezien het aantal tassen (echt of nep) die ik voorbij zie komen in het straatbeeld. Weten die allemaal eigenlijk al af van het bestaan van Michael Kors make-up & parfums? De parfums bestaan al een tijdje, maar waren niet in Nederland te koop, nu is een kleine selectie van de producten exclusief te koop bij Parfumerie Douglas. Wat kun je verwachten? Veel goud, glitters en felle kleuren, behoorlijk wat bronzer en mooie producten voor het lichaam, die zorgen voor de gebronsde, glanzende look waar Mr. Kors zou van houdt!

Miller Harris fleur du matin eau de parfum (EUR 85,00 via Celeste Parfums) - bij Pasen hoort een lichte parfum, niet al te zoet als tegenhanger van alle paaseitjes en liefst ook nog met een vleugje citrus. Deze Fleur du matin eau de parfum van het Britse merk Miller Harris is geïnspireerd door de dauw en het kruidige, bloemige boeket tijdens een vroege ochtendwandeling op het eiland Port Cros. Een fijne combinatie van basilicum, majoraan, neroli, citroen, grapefruit en pijnbomen....heerlijk voor zowel mannen als vrouwen!

Dior Pore minimizer (EUR 42,50) - heb je geen zin in veel make-up? Maar wil je toch wel een mooie, gladde huid zien als basis? Dan is een goede primer altijd een fijn idee, het geeft geen opgemaakt effect maar door de Pore Minimizer van Dior te gebruiken lijkt de huid gladder, zie je poriën minder en ben je de ergste glim kwijt. Natuurlijk kun je deze ook gewoon gebruiken onder make-up, een primer verlengt de houdbaarheid van alle make-up die erna aanbrengt.

Babor paasei (EUR 42,50 verkoopadressn via www.babor.nl) - misschien is het een leuk cadeau voor jezelf maar ik vind het ook een leuk idee voor iemand die houdt van huidverzorging en weleens iets anders zou willen. In deze "adventskalender" van Babor in de vorm van een paasei vind je 14 ampullen met serums en actieve ingrediënten die je iedere dag kunt aanbrengen als boost voor de huid. Het zijn glazen ampullen die je met een speciale opener, veilig, opent zodat je altijd verzekerd bent van een optimaal product. In de ampullen zitten o.a. hydratatieboosters, maar ook ampullen die een liftend effect geven....kortom, na 2 weken zie je er lentefris uit!


Philosophy the Cocktail party (EUR 27,50 via ICI Paris XL) - nog meer heerlijke frisse, citrusachtige producten...die passen toch wel het beste bij deze tijd van het jaar! Philosophy heeft zijn cadeaus vernieuwd, ze hebben een nieuwe verpakking gekregen maar natuurlijk zitten er nog steeds de fijne producten in zoals de Senorita Margarita shower gel & melon daiquiri lip shine. De shower gel ruikt echt naar vers gemaakte margarita's en mocht je nu niet weten hoe je die moeten maken, er staat een recept op de fles!

Collistar Nourishing anti-age oil-milk (EUR 34,65 via ICI Paris XL) - dit is echt een zalig product, een bijzondere olie in melk om te gebruiken op het lichaam, je zult versteld staan van de zachte huid die je erdoor krijgt en de geur is helemaal geweldig! Kennen jullie de anti-age scrub van Collistar al? Die is ook zo fijn, mede door de geur van frisse sinaasappel en het geweldige exfoliërende effect! Deze olie/melk ruikt net zo lekker en zorgt ervoor dat je iedere dag net zo'n zachte, gehydrateerde huid krijgt, de olie trekt snel in en laat geen vettig gevoel achter maar wel een prachtige glanzende huid. Bij de verpakking krijg je nu ook een mini verpakking van de scrub, leuk want zo kun je die ook direct uittesten en de prijs is ook prima te doen volgens mij!

Lancaster Sun control Anti-wrinkles & Dark spot radiant glow cream SPF 50+ (EUR 47,00) en Eye contour cream SPF50+ (EUR 37,00) - de weerberichten zijn nog een klein beetje verwarrend, ik hoor ook temperaturen van enkele graden onder nul voorbij komen maar ik zag ook 20 graden en zon voorspeld worden dit weekend...geen idee dus! Maar mocht je lekker naar buiten gaan om te wandelen, te fietsen of mee te doen aan een sporttoernooi, vergeet je dan niet in te smeren! Moet je een nieuwe zonbescherming kopen dit jaar, denk dan eens aan de vernieuwde Sun Control producten van Lancaster, er is nu ook een creme voor rond de ogen met SPF 50 en dat is echt heel goed nieuws. Er zijn verschillende varianten voor het gezicht, maar ze hebben allemaa gemeen dat ze beschermen tegen UVA, UVB en infraroodstraling, daarnaast heeft Lancaster zich speciaal gericht op het tegengaan van pigmentvlekken en dat vind ik weer heel goed nieuws!

Renouve anti-aging every day defense gold (EUR 26,00 via net-a-porter - binnenkort ook in Nederland te koop) -  hand sanitizers die kennen we allemaal wel, van die gelachtige producten die je zo op jouw handen wrijft om bacteriën en ziektekiemen op de handen onschadelijk te maken. Dat is natuurlijk een prima optie, maar sommige producten drogen de handen erg uit en daar zit je ook niet op te wachten. Deze chique flacons bevatten een hand sanitizer die werkt door de schil van de bittere sinaasappel en zelfs palmitoyl tripeptide-5 bevat die veroudering van de huid tegengaat, ideaal natuurlijk! Vooral erg fijn als je regelmatig reist en verzorgde handen een must voor je zijn, ik ben fan! Het is geen handcreme, maar dat heeft ook weer een voordeel, Renouve plakt helemaal niet en trekt snel in.

Bvlgari Omnia Indian Garnet zeep (EUR 22,50 via ICI Paris XL) - vroeger had ik een overgrootmoeder die gek was van Maja zeep, zo'n zeepje met een zalige ouderwetse geur verpakt in zwart wikkeltje met een spaanse dame erop. Daar moest ik direct aan denken toen ik de zeep kreeg van de nieuwe Bvlgari Omnia Indian Garnet parfum, die ziet er toch heerlijk nostalgisch uit? De geur is een mooie combinatie van citrusvruchten en Indiase kruiden, natuurlijk is de parfum zeker ook een aanrader maar als cadeautje is dit natuurlijk wel een superleuk idee! 

Villa Massa Limoncello (EUR 11,99 ) - mijn favoriete drankje tijdens of na de paaslunch is een glas limoncello gemixt met San Pellegrino bronwater, natuurlijk met een beetje citroenschil in het glas, zalig fris! En met Limoncello kun je nog veel meer lekkere drankjes maken, zelfs bij een goede espresso smaakt een klein glaasje limoncello verrassend lekker.
Is Pasen voor jou ook nog steeds een goede gelegenheid om een nieuwe outfit of nieuw make-up product te kopen? Heb je nog leuke plannen dit Paasweekend, ga je erop uit of maak je het thuis gezellig? Heb je nog vragen over de producten, laat het dan zeker weten!
Deel dit artikel
Back to top