Nagel & Handen

Deborah Lippmann 80's rewind zomer nagellak collectie 2014

Jullie weten allemaal wel dat ik wat ouder ben dan de gemiddelde beautyblogger? Dat heeft soms zijn nadelen, maar bij het reviewen van de nieuwe nagellak collectie van Deborah Lippmann ben ik in het voordeel. De 80's Rewind collectie is compleet geïnspireerd door de jaren tachtig en die heb ik heel bewust beleefd…..Ik ben dan ook helemaal verliefd op de knallende crème-nagellakken van deze collectie, kijk maar eens mee naar de swatches!
 
De 80's Rewind collectie van Deborah Lippmann bestaat uit zes nagellakjes die allemaal een creme finish hebben en een prachtige, zeer gepigmenteerde kleur. De lakjes hebben elk de naam van een grote hit uit de jaren tachtig en ik kan ze alle zes bijna helemaal meezingen. Ik was 10 jaar bij het begin van de jaren tachtig en 20 toen die eindigden, mijn complete pubertijd viel in die periode en dat betekent dat ik mij ook schuldig heb gemaakt aan een typische jaren 80 look met permanentje, streep blush, blauwe mascara en Madonna bandjes....gelukkig zijn er geen foto's van! Die heb ik wel van de swatches van de nagellakken en ik weet zeker dat jullie ze prachtig vinden!


Deborah Lippmann Video killed the radio star - een prachtige elektro blauw, op de foto draag ik één laagje en dat is eigenlijk al prima, wat een dekking. Dit is mijn favoriet....ik heb een zwak voor blauwe nagellak!

Deborah Lippmann Walking on sunshine - gele nagellak is altijd lastig, maar niet als het zo'n prachtige knallende geel is als deze, een geweldige gele kleur die ik zeker weten vaak ga dragen deze zomer. Op de foto draag ik twee laagjes, het eerste laagje brengt niet mooi aan, een tweede laagje is echt nodig!

Deborah Lippmann Whip it - een combinatie van roze en radiant orchid, de pantone kleur van zomer 2014, een typische kleur van de jaren tachtig dit knallende roze! 

Deborah Lippmann She drives me crazy - een mooie lichte teal die prima dekt in twee laagjes en een mooie semi-glanzende finish heeft, iets wat alle lakjes hebben en die ik erg mooi vind. Naast Video killed the radio star vind ik deze ook wel heel mooi, zeker op mijn tenen!

Deborah Lippmann Maniac - paars liep als een rode (??) draad door mijn jaren tachtig, vooral omdat het de kleur van Prince was, mijn idool in die tijd waar ik geen genoeg van kon krijgen. Het liefst droeg ik altijd paars, maar gelukkig deed ik dat toch niet, ik heb wel nog een schattig paars strapless jurkje uit die tijd van Mac & Maggie, kennen jullie die modeketen nog? Ik pas het niet meer hoor, maat 34 had ik alleen rond mijn 18e geloof ik....

Deborah Lippmann Don't stop believin' - een knallende oranje met een vleugje rood, misschien niet zo heel spannend voor ons Nederlanders omdat we iedere Koningsdag of EK/WK wel een oranje nagellak in huis halen....maar de nagellak is prima van kwaliteit, dekt in twee laagjes en is lekker knallend!

Uit de jaren tachtig heb ik nog wat LP's en maxi-singles bewaard, deze van Wham geeft de make-up trends van die periode goed weer, ik geloof zelfs dat ik deze look weleens geprobeerd heb na te maken. Oh..een LP en maxi single zijn de voorlopers van de CD en die zijn weer de voorlopers van een MP3-tje en die luisterde je weer voordat je spotify luisterde....wat vliegt de tijd!

De nieuwe Deborah Lipmmann 80's rewind collectie is wat mij betreft zeker een aanrader, de lakjes lakken prettig, hebben een prima pigmentatie, drogen snel en blijven goed zitten. Natuurlijk moet je wel een basecoat gebruiken om de nagels te beschermen en een topcoat beschermt de nagellak weer, waardoor je langer plezier hebt van deze knalkleuren! De collectie zal binnenkort te koop zijn bij de verkooppunten van Deborah Lippmann zoals De Bijenkorf, je betaalt voor een nagellakje EUR 21,95 per stuk

Ik heb je mijn favorieten al laten weten, maar eigenlijk vind ik alle kleuren uit deze collectie leuk, deze gaan zeker vaak gedragen worden deze zomer. Welke kleur vind jij het leukste?

Deel dit artikel
Back to top