Blogs & Editorial

Behind the Beautyscenes - week 16 2014

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Als je mij op Twitter en/of Instagram volgt, dan heb je een aantal foto's misschien al gezien maar in dit artikel zie je toch net iets meer. Kijk je mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!

Blurring producten, gebruik jij ze eigenlijk al? Producten die naast verzorgen ook direct een verfijnend effect hebben op de huid waardoor fijne lijntjes en grove poriën minder zichtbaar zijn, het is toch wel de trend van 2014 op het gebied van huidverzorging!

Amouage is een niche parfumhuis uit Oman, zij maken geuren naar de traditie van het Midden-oosten en dat betekent zware, kruidige geuren die je heel bijzonder zijn. Je moet ervan houden, maar ik weet dat veel mensen dat doen en de geuren van Amouage zijn dan ook behoorlijk gewild....en erg duur! In Nederland worden de geuren o.a. verkocht bij Parfumerie.nl

Guerlain is toch echt wel een van mijn favoriete merken, hun bronzers en andere Terracotta producten zijn niet te evenaren!

Michael Kors heeft ook een (pittige) zelfbruiner die je zo omtovert in een typische Michael Kors vrouw die behoorlijk gebronsd is. Natuurlijk geen zelfbruiner om mee te beginnen...een beetje ervaring is er wel voor nodig en je moet niet bang zijn voor een behoorlijke donkere kleur. De adter sun gelee ruikt heerlijk, net als de after sun lip balm...zo leuk!

Nog een foto van vorige week, een heerlijk soepje van de traiteur Gewoon eten & meer....die vrijwel alle beauty events voorziet van fijne hapjes, heerlijk! Er is ook een winkel in Amsterdam!

Nieuw van Jo Malone, 4 geuren uit de Rain collectie, deze Rain & Angelica is een mooie, frisse, groene en kruidige geur die je inderdaad doet denken aan een tuin in de regen, heel bijzonder!

Heerlijke felle kleuren van de Baked collectie van Orly, ze lakjes zijn te koop in de shop van Misslipgloss!

Ik heb dus geen grote spiegel in huis...ik ben niet zo ijdel, maar dan heb ik dus een "probleem" met het maken van outfit foto's....haha! Dit jurkje is van Diane von Furstenberg!

Chique & portable, dit schattige doosjes met daarin een lip-en oogverzorging van La Prairie, ik ben echt een "sucker" voor dit soort dingen....ik wil het!

Yes, jullie hebben het vast al gezien in het artikel van vanmorgen, de MAC neutral palettes zijn binnen, opgehaald in de pro store op donderdag, wat zijn ze geweldig! more to come!

En toen werd ik door mijn kids weer meegesleept naar Happy Italy...dit keer ging ik voor een pasta met tonijn en garnalen, lekker!

Nieuwe aanwinst van Alexander Wang bij De Bijenkorf, ik vind hem geweldig!

En je begrijpt dat ik dan ook bijpassende schoenen nodig heb.....deze zijn van Burberry en komen van Shoebaloo, ik ben verliefd!

De review is bijna af van deze mooie Estée Lauder Bronze Goddess producten, waarschijnlijk morgen online!

Ah....katten kunnen zo genieten van de zon en als ze zich dan ook nog gaan schoonmaken smelt toch iedereen, wat een knappe dame is Yoshi toch!

Gisteren ging ik samen met mijn schoonzusje naar Justin Timberlake, dit was mijn outfit. Jeans van Boss Orange, shirt & jasje van Drykorn en schoenen van Zara (van vorig jaar), nude pumps zijn dus echt onmisbaar voor mij!

Eerst even snel langs bij Skins in Oosterbeek, wat een mooie zaak is dat. Leuke bijkomstigheid, Bartina Koeman en haar dochter Debbie zijn de eigenaars, dat is de vrouw en dochter van voetbaltrainer Ronald Koeman. Ze hebben daar ook de enige Diptyque shop-in-shop in Nederland, een geweldig pand, ik ben heel jaloers.....ooit wil ik ook een Skins! 

Zalig hebben we gegeten bij Lemon Grass in Oosterbeek, vlakbij de Gelredome (nog maar een kwartiertje rijden daarna als er geen file is) en de Thaise gerechtjes waren hemels...

Hemels was ook Justin Timberlake....hij is zo charmant, talentvol, muzikaal, swingend en gewoon te gek! Mocht je ooit de kans krijgen om te gaan, doen! Je krijgt geen spijt, ik ben jaren geleden ook al een keer bij hem geweest en volgende keer ga ik weer, ik hou van Justin!
Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws, volg mij dan op Twitter (@mrsbeautyscene) of Instagram (@mrsbeautyscene). De aankomende week is vrij druk, maar niet met afspraken buiten de deur, vooral met veel werken voor opdrachten en voorbereidingen treffen voor leuke dingen....haha, vaag he? Sem is ook vrij de komende 2,5 week en ik ben nog een paar dagen weg aan het plannen...wie weet dus hoe de week er exact uitziet! Fijne week allemaal!
Deel dit artikel
Back to top