Nieuws

Yves Saint Laurent Summer look 2014

Yves Saint Laurent heeft voor hun nieuwe zomer make-up collectie letterlijk inspiratie geput uit de prachtige fonteinen in de befaamde Jardin Majorelle, de kleur die in de spotlights staat is zeker de "kleur" van water. Gek eigenlijk, water is transparant en toch associëren we heldere blauwe kleuren altijd met de zee en zomer. Durf jij het aan om aqua tinten op jouw ogen te dragen? Misschien wel als je ziet hoe mooi het Cara Delevigne staat, kijk je mee?

jullie hebben al kunnen lezen over de nieuwe Couture palettes van Yves Saint Laurent in dit artikel, de doosjes zijn duidelijk geïnspireerd op de Mondriaan jurk van YSL


Palette collector yeux EUR 64,50 (limited edition) - heldere aquatinten gecombineerd met het roze en koraalrood van de zon, perfect voor de zomer, vooral door de combinatie van koelere en warmere tinten

Dessin du regard waterproof nr. 12 & nr. 13 EUR 25,50

Rouge volupte shine nr. 20 & nr. 21 EUR 33,50 - inmiddels ben ik groot fan van deze lipsticks, al vind ik de "gewone" versie nog net iets fijner dan deze meer glanzende versie van de Rouge Volupte

Rouge pur couture vernis à lèvres nr. 111 & nr. 112 EUR 33,50 - ideaal zijn deze lipstains die toch een mooie natuurlijke glans geven en vooral ook prettig aanvoelen op de lippen, ik heb altijd het idee dat ze mijn lippen verkoelen.

La lacque couture nr. 50 & nr. 51 EUR 25,50

Baby Doll Kiss and blush in twaalf kleuren EUR 35,50 (zie ook dit artikel voor alle kleuren en meer informatie

Cara en haar vriendin dragen elk één kleur uit het oogschaduwpalette, als een "wash of color" zoals Lloyd Simmonds van Yves Saint Laurent zegt. Op de wangen en lippen dragen de dames natuurlijk een Baby Doll Kiss and blush, links de Orange Fougeux en rechts de Fuchsia Desinvolte, op de lippen vrij dekkend en op de wangen heel subtiel, dat kan allemaal!

We moeten nog even wachten tot de Yves Saint Laurent summer look 2014 in de winkels ligt, naar verwachting zal dat eind mei 2014 zijn. Ik moet altijd even wennen aan blauwe oogschaduw, maar ik ben dan wel weer groot fan van blauw, aqua en mint op mijn nagels. En een blauwe eyeliner is altijd goed, weet je waarom? Het maakt het oogwit een stuk witter en dat staat weer lekker fris. 

Welke kleuren oogschaduw geven jou echt een zomers gevoel? Zijn er kleuren die je dan graag draagt maar de rest van het jaar eigenlijk niet?

Deel dit artikel
Back to top