Reviews

Match nu jouw karakter met de Pure Color Envy lipsticks van Estée Lauder

ad

Make-up is natuurlijk één van de middelen die je kunt gebruiken om jouw persoonlijkheid te benadrukken. Door een rode lipstick te kiezen laat je de sterke, sexy kant van jezelf zien en kies je voor zachtroze dan zul je een lieve uitstraling krijgen. Estée Lauder heeft haar nieuwe Pure Color Envy Sculpting Lipsticks namen gegeven een bepaalde karakteristiek weergeven, kies jij vandaag voor Decadent, Powerful of misschien weg Vengeful Red?

"Sexy, confident and powerful, that's what lipstick does for women."
- Tom Pecheux, creative makeup director, Estéé Lauder - 

De nieuwe Pure Color Envy Sculpting Lipstick van Estée Lauder is er in eenentwintig unieke, opvallende tinten die de lippen een diepe, volle kleur geven die tot zes uur lang blijft zitten. De lichte romige, textuur beeldhouwt de lippen als het ware, waardoor de lipcontouren prachtig neergezet worden en de lippen voller en jonger ogen. Natuurlijk is de pigmentatie van een lipstick enorm belangrijk, maar dat zit bij deze nieuwe Pure Color Envy Sculpting Lipsticks wel goed, de pigmentatie is behoorlijk intens en dat zorgt ervoor dat je binnen één streek jouw lippen voorziet van een prachtige kleur. 

Naast een mooie kleur verzorgt de Pure Color Envy lipstick de lippen ook nog eens prima, het nieuwe, exclusieve Time release encapsulated moisture complex met hyaluronzuur zorgt ervoor dat de lippen extra vocht opnemen en vasthouden. Het resultaat is : lippen om te zoenen!

Stijlvol
De compleet nieuwe verpakking is geïnspireerd door de moderne architectuur en heeft zowel strakke als ronde vormen (die voel je vooral als je de lipstick vasthoudt), waardoor de verpakking zowel krachtig als vrouwelijk oogt. De diep donkerblauwe kleur van de huls past perfect in de huisstijl van Estée Lauder, de gouden accenten laten zien dat je hier te maken hebt met een moderne, luxe lipstick. En vergeet de fijne magneetsluiting niet, de huls klikt altijd perfect dicht en blijft dat ook in jouw tas, een prettig idee!

van links naar rechts Pure Color Envy Sculpting lipstick in Defiant coral, Intense nude, Powerful, Irresistible & Impassioned
#lipstickenvy

Natuurlijk heb ik de nieuwe Estée Lauder Pure Color getest en ik ben eerlijk gezegd behoorlijk onder de indruk! Tussen de 21 kleuren kun je ongetwijfeld een perfecte kleur vinden, maar ik ben vooral gecharmeerd van de kleuren die gekoppeld zijn aan een karakteristiek! Zo heb ik weleens zin om die dag een krachtige look neer te zetten, hoe handig is het dan dat ik zonder nadenken de roze Powerful kan opbrengen! Of als ik totaal onweerstaanbaar wil zijn, dan hoef ik toch alleen Irresistible maar op te brengen....ik ben binnen no time onweerstaanbaar! Gek genoeg werkt het wat mij betreft ook echt, ik voel me gewoon ook anders...en dat alleen door een mooie lipstick te dragen!
De lipsticks hebben een fijne, zachte en prettige textuur die niet plakt of kleeft met een lekkere vanille geur (de lipsticks zijn ook nog verrijkt met rode bes, mandarijn en appelbloesem), de pigmentatie is behoorlijk intens, zelfs de nude tinten zijn allemaal dekkend en de meer opvallende tinten knallen echt van de lippen! De houdbaarheid is prima, maar na een uitgebreide lunch moet ik toch wel even iets bijstiften, al blijft de kleur redelijk zitten. 


van links naar rechts Pure Color Envy Sculpting lipstick in Defiant coral, Intense nude, Powerful, Irresistible & Impassioned
Impassioned


welke kleur vinden jullie mij het beste staan? Krijgen jullie al last van een beetje #lipstickenvy? 

De nieuwe Estée Lauder Pure Color Envy Scultping Lipsticks zijn nu verkrijgbaar in de winkels en in de online shop, ze kosten EUR 32,00 per stuk en zijn verkrijgbaar in eenentwintig verschillende tinten. In de online shop van Estée Lauder is er een exclusieve kleur te koop, Brazen, een mooie donkere berry tint die nu zo hip is!


de twintig kleuren Pure Color Envy Sculpting Lipsticks die je in de winkels vindt

en de online exclusive Pure Color Envy sculpting lipstick Brazen EUR 32,00
Kies jij ook weleens een lipstick uit die past bij jouw "mood" van de dag? Of draag je altijd een kleur die bij jouw persoonlijkheid of karakter past? 
Deel dit artikel
Back to top