Nieuws

Rowenta for Elite - bouncy krullen en slagen als een topmodel in een handomdraai!

ad

Kijk jij ook weleens jaloers naar de prachtige, bouncy krullen of slagen van fotomodellen die altijd lijken te wapperen in de wind? Met de juiste tools en fijne tips kun jij ook best van dat soort mooie krullen in jouw haren krijgen, vooral de grove slagen zijn momenteel helemaal in. Rowenta is een samenwerking aangegaan met Elite Model, die resulteert in handige tools die modelwaardig zijn, kijk je even mee?


Basic curler elite (CF3312 EUR 24,95) - een krultang met 25 mm doorsnede met een tourmalijn coating voor glanzend haar
Protect

Natuurlijk is de eerste stap om mooie krullen of slagen te krijgen het beschermen van het haar, tenslotte wil je ook de volgende dag nog steeds gezond en glanzend haar hebben. Zorg er daarom ook altijd voor dat je een goede heatprotector gebruikt, breng die altijd aan na het wassen, in principe is jouw haar dan voldoende beschermd tot een volgende wasbeurt. Maar een keertje extra aanbrengen kan nooit kwaad! Ook bij het gebruik van een föhn of stijltang moet je jouw haren beschermen, de hitte kan namelijk best wat schade aanbrengen ook al zijn de producten van Rowenta for Elite veilig om te gebruiken.

Easy stylist (SF6042 EUR 39,95) - een 2-in-1 styler waarmee je krullen of stijl haar kunt creëren door de afgeronde platen

Divide

Om een wilde, warrige bos krullen of slag te krijgen in jouw haar kun je lukraak wat plukken krullen, maar wil je echt een mooie effect dan zou je het haar eerst even in delen moeten verdelen. Begin altijd met het krullen (of juist stijlen) van de onderste laag van het haar en zet de rest even vast met een speld of klem. Let erop dat je de krullen altijd op dezelfde manier inzet, krul je aan de rechterkant van jouw gezicht naar buiten, doe dat dan aan de linkerkant ook...het vergt wat oefening, maar het zorgt wel voor een professioneel resultaat. Oh ja, laat je niet in de war brengen door in de spiegel te kijken, dat maakt het soms alleen maar moeilijker.

Cool down

Tussen het krullen of stijlen door kun je de plukken even insprayen met een haarspray om voor extra versteviging te zorgen, laat de plukken of krullen altijd heel goed afkoelen voordat je ze met een grove borstel doorborstelt. Op die manier blijven de krullen mooi in het haar zitten en zul je de komende dagen plezier blijven houden van de krullen of slagen. 

Rowenta vindt bescherming van het haar belangrijk. Daarom ontvang je nu tijdelijk bij BCC bij aankoop van een Rowenta for Elite product een L’Oréal Paris Elnett Heat Protection Spray t.w.v. € 7,99 cadeau. Er zijn drie verschillende hittebestendige formules beschikbaar (volume, straight of curl) die de haarvezels beschermen en een perfect resultaat geven.

En geloof me, ieder model vindt haar haren heel belangrijk, een goede verzorging is dan ook "key"! Het Rowenta for Elite assortiment is beschikbaar in 90 landen, in Nederland koop je de producten o.a. bij BCC.

Deel dit artikel
Back to top