Reviews

Betaalbare luxe - Dove Pistache & Magnolia bodylotion

ad

Weten jullie nog dat er vorig jaar een nieuwe Dove voedende douchecrème uit is gebracht in de Purely Pampering lijn met de geur meiklokjes en pistache? Die geur was samengesteld door een Facebook fan van Dove, om precies te zijn Wendy die jullie vast nog wel kennen als redactrice van Beautyscene. Die geur was een doorslaand succes en nu brengt Dove ook een bijpassende, zalige en luxe bodylotion uit, die perfect samengaat met de douchecrème door de bijzondere combinatie van Pistache & Magnolia. Ben je nog op zoek naar een betaalbaar moederdag cadeautje, dan moet je deze set eigenlijk voor haar kopen!

Jullie weten het allemaal, ik ben gek op mooie en luxe beautyproducten, maar weet als geen ander dat er niet altijd budget is voor een dure pot bodycreme of een grote fles parfum. Als jong meisje of als hardwerkende student was het voor mij ook een kwestie van sparen voor gelegenheden als moederdag of de verjaardag van mijn moeder of oma. Toch deed ik dat met veel liefde en plezier, mijn moeder en mijn oma waren er altijd voor mij en zorgden geweldig goed voor mij en de rest van de familie. Dan is het natuurlijk geen opgave om een paar weekjes zakgeld op te sparen om iets leuks te kopen (dat ik dat zakgeld dan weer kreeg van oma en mama deed er even niet toe...het gaat om het idee!). 

Dove heeft producten waar iedere moeder of oma heel erg blij van wordt, tenslotte douchen we (vrijwel) iedere dag en dat doen we toch het liefste met een douche gel of creme die onze huid goed verzorgt en een fijne geur op de huid achterlaat. De Purely Pampering voedende douchecrèmes zijn heerlijk in gebruik, de volle crème maakt de huid schoon, droogt deze totaal niet uit waardoor je echt niet iedere keer een bodylotion hoeft te gebruiken en de geur blijft subtiel maar wel langdurig aanwezig op de huid.
Toch is het een heerlijk relaxmomentje om een fijne, voedende bodylotion aan te brengen en dat hebben we toch echt weleens nodig, zeker als je moeder bent en er van relaxmomentjes maar weinig komt.

ingrediëntenlijst Dove Pistache & Magnolia bodylotion met verzorgende ingedriënten zoals vitamine E, gylcerine, zonnebloemolie, pistache- en magnolie extract, er zit zelfs wat exfoliërend melkzuur in de lotion, wat goed!

Neem dus een paar minuutjes de tijd om de Pistache & Magnolia bodylotion goed in de huid te masseren, dat zorgt er niet alleen voor dat de verzorgende ingrediënten beter in de huid kunnen trekken maar ook dat de huid goed gestimuleerd wordt. Dat is weer belangrijk voor de bloedsomloop, hierdoor zal de huid er uiteindelijk beter en gezonder uit gaan zien, daar worden we allemaal blij van. 

De Dove Pistache & Magnolia bodylotion is een vrij dikke lotion, maar hij is ook niet zo dik als een body creme, de lotion smeert goed uit en trekt op mijn lichaam behoorlijk snel in. De geur is een mooie zachte combinatie van vrij zoete, lichte foody noten die mij doen denken aan pistache ijs en poederige, bloemige noten die de geur een zachte, vrouwelijke touch geven. Sommige Dove geuren zijn prima geschikt voor zowel mannen als vrouwen, maar ik denk dat dit toch een typische vrouwengeur is, deze hou je dus voor jezelf! De geur blijft trouwens urenlang hangen op de huid, mijn huid is gevoed, glanzend en plakt niet (een opluchting, omdat ik daar niet zo van hou).


Als je nog een lekkere geurkaars en wat lekkers koopt, er een lief briefje bijdoet en dit alles mooi verpakt, dan heb je met de nieuwe Dove Pistache & Magnolia bodylotion toch een perfect cadeautje voor moederdag? En om het af te maken kun je uiteraard ook de douchecrème erbij geven!
Je koopt de Dove Pistache & Magnolia bodylotion bij de drogist, de flacon van 250 ml heeft een adviesprijs van EUR 7,11. De Purely Pampering voedende douchecrème in Pistache & Meiklokjes koop je vanaf EUR 3,55 (250 ml), er is ook een flacon van 500 ml voor EUR 5,99. Speciaal voor moederdag zal er waarschijnlijk ook wel een aantal interessante cadeauverpakkingen te vinden zijn, maar zelf iets samenstellen is natuurlijk leuker!

Op welke manier hou jij ervan om jouw moeder of jouw dochter te verwennen? Doe je dat met fijne verzorgingsproducten, lekker eten of door een dagje op pad te gaan? 

Deel dit artikel
Back to top